נתוני קבצי וידאו ב-DSLR

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות לדעת נתוני צילום (צמצם, סגר ורגישות) בקובץ וידאו שצולם במצלמת DSLR? (מירורלס ליתר דיוק, A7S SONY)
אני חייבת לדעת נתוני צילום של קובץ מסוים ולא מצליחה :(
בד"כ כדי לפתור את זה אני פשוט מצלמת סטילס בכל סצינה וכך יש לי נתונים בקלות ובפעם הזאת שכחתי ויש לי קובץ שקריטי לי לדעת איך צולם
תודה!!!

• הוסף לסימניות
פרוג ונושעתי :)
פתאום במקרה... מצאתי תיקיה שכוח הובה כמה תמונות סטילס מסט הצילום שאבדו נתוניו... אז כרגע הסתדרתי אבל אשמח לקבל פתרון לפעם הבאה...

• הוסף לסימניות
מאוד מעניין אותי למה יכול להיות כ"כ חשוב לדעת את נתוני הצילום
ובכלל את בטוחה שהנתונים שמכוונים לסטילס הם נשארים גם שעוברים לוידאו?
אם כן זו ממש תגלית בשבילי- משום מה הרבה יותר קל לי לכוון את המצלמה בסטילס ואף פעם לא חשבתי שאפשר

• הוסף לסימניות
מאוד מעניין אותי למה יכול להיות כ"כ חשוב לדעת את נתוני הצילום
1. סקרנית שכמוך... פשוט העמדתי סט שאהבתי ורציתי לשחזר מחר בסט דומה נתוני צילום
ובכלל את בטוחה שהנתונים שמכוונים לסטילס הם נשארים גם שעוברים לוידאו?
אם כן זו ממש תגלית בשבילי- משום מה הרבה יותר קל לי לכוון את המצלמה בסטילס ואף פעם לא חשבתי שאפשר
2. תלוי באיזה מצלמה- בשלי כן. זה נח בהמון בחינות, כך אני עושה טסטים לבדוק זויות צילום, אפשרוית ועוצמות תאורה, העמדות, הלבשה, ארט ועוד. פשוט מצלמת כמה אופציות בסטילס ובודקת מה הכי מוצלח. שווה לנסות :)

• הוסף לסימניות
כידוע לי אין אפשרות לדעת נתוני צילום לאחר הסרטה.
אם אתם רוצים לשמור נתונים צלמו כמה סטילס ועברו לוידאו.
ככה בכל אופן בשלי.

• הוסף לסימניות
את יכולה לראות את זה במצלמה עצמה, אם עדין נשאר לך קובץ על הכרטיס.

• הוסף לסימניות
רקורדית, שאלה שלא ממין העניין: איך המצלמה הזו? נהנות ממנה?
אשמח לשמוע מכן מעלות מול חסרונות שלה.

• הוסף לסימניות
רקורדית, שאלה שלא ממין העניין: איך המצלמה הזו? נהנות ממנה?
אשמח לשמוע מכן מעלות מול חסרונות שלה.
מצלמה אלופה+++
נמשיך באישי? יש לך את הנייד שלי :pPP

• הוסף לסימניות
אני אשתדל לבדוק לך את העניין
אבל מה שמפריע לי זאת השיטה.
לשמר נתוני צילום מסט לסט?
ישנם כל כך הרבה משתנים בכל סיטואציה, שכל כוונון שתעשי, אם הוא לא יגובה במדידת אור מחודשת, פשוט יגרום לך לשגיאות בתאורה.
לדעתי - נכון יותר לכוון בכל סט מחדש.

• הוסף לסימניות
ני אשתדל לבדוק לך את העניין
אבל מה שמפריע לי זאת השיטה.
לשמר נתוני צילום מסט לסט?
ישנם כל כך הרבה משתנים בכל סיטואציה, שכל כוונון שתעשי, אם הוא לא יגובה במדידת אור מחודשת, פשוט יגרום לך לשגיאות בתאורה.
לדעתי - נכון יותר לכוון בכל סט מחדש.

רואים שאתה לא מכיר אותי ואת צורות העבודה שלי :)
האחרונה שמשמרת נתונים סטטיים
!!!
פשוט זה צילום על גרין סקרין ובאחת הפעמים הגעתי לנוסחא שאני ממש אהבתי. מאז לא הצלחתי להגיע לרמה הזאת ולכן אני רוצה לבדוק מה עשיתי שם בדיוק. אל דאגה, באותו סט הנתונים משתנים משוט לשוט...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה