נתיב - אתרוג - נט צח

• הוסף לסימניות
שלום לכולן, אני מנויה לנתיב, מעצבת במקצועי -כך שרוב השימוש שלי הוא גימייל, אתרים ממשלתיים בנקים, קופ"ח, וזהו. מדי פעם צריכה שיפתחו לי אתרים של גרפיקה (כדוגמת istockphoto) למס' שעות וזהו.
הבעיות שלי עם נתיב הם זמן המתנה ארוך בד"כ -5 -10 דקות, ובעיות שצצות מדי פעם - גובלות בבעיה של צניעות וד"ל. כעת אני חושבת על כיוונים אחרים- החסימות האחרות שאני מכירה זה אתרוג ונט צח יש לי מס' שאלות למי שנצא שם:
1. איך התפקוד של החסימה, הרמטית, או יש גם בעיות פה ושם?
2. מה שעות המענה טלפוני? ומה זמן ההמתנה?
3. ניתן לפתוח זמנית אתרים כמו istockphoto? ואיך עושים זאת- ע"י סיסמא או משהו?
4. מה העלות החודשית?
5. אילו אתרים פתוחים בברית מחדל? או שאני בוחרת מה יפתח?
6. האם יש לחסימות האלו אישור מגדולי ישראל?
אודה מאוד לכל מי שיוכל לסייע לי. אני פתחתי את נושא זה אחרי קריאת אשכולים קודמים, אך יש כאלו שלפני שנתיים, כל שדברים השתנו מאז, ואני רוצה לשמוע דברים עדכניים.

• הוסף לסימניות
בקשה, תנדבו קצת מידע.
תודה

• הוסף לסימניות
1. איך התפקוד של החסימה, הרמטית, או יש גם בעיות פה ושם?
2. מה שעות המענה טלפוני? ומה זמן ההמתנה?
3. ניתן לפתוח זמנית אתרים כמו istockphoto? ואיך עושים זאת- ע"י סיסמא או משהו?
4. מה העלות החודשית?
5. אילו אתרים פתוחים בברית מחדל? או שאני בוחרת מה יפתח?
6. האם יש לחסימות האלו אישור מגדולי ישראל?
אודה מאוד לכל מי שיוכל לסייע לי. אני פתחתי את נושא זה אחרי קריאת אשכולים קודמים, אך יש כאלו שלפני שנתיים, כל שדברים השתנו מאז, ואני רוצה לשמוע דברים עדכניים.

לי יש נט צח, ואשתדל לענות על כל השאלות:
1) חסימה בינונית, למשל יד 2 פתוח- כולל תמונות גועליות ועוד כאלה דברים. בדרך כלל התמונות מחוקות, אבל לא הייתי סומכת על זה בשביל גברים למשל (וילדים).
2) כדי לפתוח אתרים וכדו' שולחים מייל, בדרך כלל פותחים תוך דקות ספורות עד השעה 11 בלילה. גם המענה הטלפוני מהיר ויעיל.
3) כדי לסגור אתרים- כנ"ל שולחים מייל.
4) עלות- 40 ש"ח לחודש
5) יש כמה מסלולים, הראשון- מייל בלבד + מס' אתרים שאת בוחרת ושמתאימים לסינון מקסימלי, אני משתמשת ברמה אחת מתחת שזה מייל +אתרים ממשלתיים, עסקיים ויהדות. זה לא בדיוק ככה, והייתי צריכה לבקש במיוחד לחסום אתרים כמו כיכר השבת, חדרי חרדים וערוץ שבע. לפעמים עולים גם אתרים ממש חילונים.
6)אין לי מושג על אישור מגדולי ישראל.

• הוסף לסימניות
הפיתרון המושלם למכלול בעיות הוא; אתרוג ברמה נמוכה [דהיינו סינון גבוה]+הנטו שלי. לשם אתה מכניס אתרים כשרים שסגורים במסלול הזה, [-מחמת סיווג המסלול].

אני חושב שזה הפיתרון האידיאלי ביותר לאלו הרוצים אתרים מסויימים, שסגורים במסלול נמוך, ומאידך במסלול גבוה יותר נפתחים גם אתרים שאינם רצויים.

גילוי נאות: ככה אני עושה, כך שהעיצה היא מנסיון מעשי בפועל.

הצלחות.

• הוסף לסימניות
אני באתרוג-
ביקשתי מהם את המסלול היעיל בו פתוחים אתרים שימושים כמו בנקים קופ"ח וכו'+ קבוצת גרפיקה בה פתוחים אתרי תמונות ועוד לפי מה שאושר ע"י הועדה ,
בנוסף לכך יש לי גם את אפשרות "הנטו שלי" זוהי אפשרות להוסיף אתרים מסוימים מחוץ למסלול שבו אני נמצאת ע"י שם משתמש וסיסמה. כמובן שגם האפשרות הזו כבולה לפי רמת החסימה שבחרתי .
יש הרבה פעמים שהחסימה לא מזהה תמונות שאינן צנועות אבל אני מניחה שאין דרך להתחמק מזה בשום חסימה שהיא... (תתקנו אותי אם אני טועה!!)
העלות החודשית- 36 ₪ + 4 ש"ח לאפשרות "הנטו שלי"
בהצלחה רבה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רררר;1344887:
לי יש נט צח, ואשתדל לענות על כל השאלות:
1) חסימה בינונית, למשל יד 2 פתוח- כולל תמונות גועליות ועוד כאלה דברים. בדרך כלל התמונות מחוקות, אבל לא הייתי סומכת על זה בשביל גברים למשל (וילדים).
2) כדי לפתוח אתרים וכדו' שולחים מייל, בדרך כלל פותחים תוך דקות ספורות עד השעה 11 בלילה. גם המענה הטלפוני מהיר ויעיל.
3) כדי לסגור אתרים- כנ"ל שולחים מייל.
4) עלות- 40 ש"ח לחודש
5) יש כמה מסלולים, הראשון- מייל בלבד + מס' אתרים שאת בוחרת ושמתאימים לסינון מקסימלי, אני משתמשת ברמה אחת מתחת שזה מייל +אתרים ממשלתיים, עסקיים ויהדות. זה לא בדיוק ככה, והייתי צריכה לבקש במיוחד לחסום אתרים כמו כיכר השבת, חדרי חרדים וערוץ שבע. לפעמים עולים גם אתרים ממש חילונים.
6)אין לי מושג על אישור מגדולי ישראל.
בנוגע ליד2 כנראה שאת פשוט צריכה תוסף שחוסם פרסומות.

• הוסף לסימניות
אתרוג:
1. חסימה מעולה (הרמטי= מוחלט, החסימה מוחלטת אבל מאות אתרים עדיין פתוחים ומצונזרים מעולה!!)
2. זמן המתנה בין 4-8 דקות
3. פתיחת אתרים באופן זמני נעשית ע"י שליחת בקשה וחתימה על טופס + שליחה חוזרת בפקס. כן, ישנה פרוצדורה מסויימת, אבל זה פשוט אם מתוכננים מראש.
4. לא בדקתי עלויות... אבל מסתמכת על מה שכתבו קודמיי.
5. את ברירת המחדל את קובעת. אבל בגדול אתרי מידע, בנקים וכו' פתוחים.
6. הכשרים- תלוי מיהם רבותייך. אנחנו שאלנו על אתרוג ספציפית על המסלול ועל הצורך.

בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
לא יודעת, אני בנתיב מרוצה מאד מאד
יש לך בעיה? תשלחי תלונה ב"צור קשר" תוך שעה שעתיים יחזרו אליך ויסננו לך מה שתגידי.
אל תתקשר, תפני דרך האתר, הם זריזים ויעילים.
לא כ"כ כדאי לעבור כ"כ מהר.
תנסי עד הסוף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה