דרוש מידע נתיב- חסימת אתרים

• הוסף לסימניות
יש למישהו מושג איך להשיג אותם??
אני מנסה בלי סוף, שעות על הטלפון, ובסוף מנתקים לי :(

• הוסף לסימניות
הכי חופר ולא קשור:
כדאי לפנות לנטפרי, יש להם מענה מדהים באתר ובטל'...

• הוסף לסימניות
כשהם בסוףףףףףףף יענו לך
תגידי להם שאת רוצה לעבור לחסימה אחרת כי את ל יכולה ככה
את רוצה ניתוק, תאימי עליהם יפה שנמאס לך מהם ואז
הם יציינו אצלם עלייך 'לקוח בסיכון'
ואז תראי שבפעמים הבאות לא עובר דקה והם עונים לך...

זה לא מידיעה ברורה, זה דעתי מנסיון שכך עובד אצלי כעת,
התקשרתי ליהם קודם ממש בשעה האחרונה והם ענו לי תוך דקה..
לבקשת פתיחת אתר..

• הוסף לסימניות
כשהם בסוףףףףףףף יענו לך
תגידי להם שאת רוצה לעבור לחסימה אחרת כי את ל יכולה ככה
את רוצה ניתוק, תאימי עליהם יפה שנמאס לך מהם ואז
הם יציינו אצלם עלייך 'לקוח בסיכון'
ואז תראי שבפעמים הבאות לא עובר דקה והם עונים לך...

זה לא מידיעה ברורה, זה דעתי מנסיון שכך עובד אצלי כעת,
התקשרתי ליהם קודם ממש בשעה האחרונה והם ענו לי תוך דקה..
לבקשת פתיחת אתר..

העניין הוא שאני לקוחה ממש חדשה. צריכה שרותים של תחילת הדרך, וכבר על ההתחלה אין שרות:confused:

• הוסף לסימניות
חייב להגיב.
אני לקוח של נתיב. טילפנתי אליהם מספר פעמים ולא רק שנעניתי בזריזות, אלא שהטכנאית גם השקיעה זמן והתקינה לי דברים נוספים לטובתי האישית שלא קשורים לעצם החסימה.
אין זה מהרגלי לכתוב תגובות כאלה, לולי שאני רואה באתר כאן מגמתיות קבועה שלדעתי איננה מוצדקת.
ובזה סיימתי.

• הוסף לסימניות
עדיין לא יצא לי להיתקל במגמתיות מסוימת.
אני מנויה חדשה לשירות שלהם, ומבקשת פתרון לבעיה.
אשמח לדעת לאיזה מספר פנית.

• הוסף לסימניות
מוזר מאוד, הם בדרך כלל עונים מהר מאוד ויש להם שרות מצוין!!
התקשרתם למספר -
מוקד שירות לקוחות 074-700-1-700
שעות הפעילות: ימים א-ה 9:00-21:00 ימי שישי וערבי חג 9:00-12:00

כעת מאוחר מידי אבל אפשר בצור קשר שבאתר שלהם, פרטו מה קרה, ויכול להיות שיענו לכם גם עכשיו.
בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
ניסיתי היום וענו לי ב12 דקות.

• הוסף לסימניות
מ
חייב להגיב.
אני לקוח של נתיב. טילפנתי אליהם מספר פעמים ולא רק שנעניתי בזריזות, אלא שהטכנאית גם השקיעה זמן והתקינה לי דברים נוספים לטובתי האישית שלא קשורים לעצם החסימה.
אין זה מהרגלי לכתוב תגובות כאלה, לולי שאני רואה באתר כאן מגמתיות קבועה שלדעתי איננה מוצדקת.
ובזה סיימתי.
מזדהה,

על אף שבנתיב הממשק לא נוח,
וניקוי האתרים נעשה בצורה לא נוחה לעין כמו בנטפרי.

עדיין השירות שלהם מצוין.

• הוסף לסימניות
חייב להגיב.

כנ"ל, מרוצה מאד מהשירות.
טכנאים סבלניים מאד, לא זוכרת שאי פעם (כמעט שלוש שנים) היו לי בעיות מהסוג שמתואר כאן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה