מידע שימושי נתיב - מתחת לכל ביקורת

אני לא יודע מי פתח את האשכול, ומי הפך אותו לאשכול של נתיב מול נטפרי.

אין ספק שחברת נתיב יש להם זכות עצומה בביסוס כל המושג של אינטרנט מסונן לציבור החרדי.
וכמו''כ, אין מקום לומר שחברת נתיב מיצתה את עצמה או אמירות דומות מעין אלו.
גם חברת נתיב, מהכירות אישית איתם, מטרתם לשם שמיים. זה לא אומר שאסור להתפרנס מזה, אבל יש להם אידיאולוגיה נכונה ופועלת גם על פי מטרה זו.
לכל סינון יש מעלות וחסרונות. גם מצד איכות הסינון גם מצד חוויית המשתמש, וגם מצד אפשרות טכנית של מורכבות במקומות העבודה וכו'.
גם אני, יש מקרים שאני אמליץ למשתמשים להתחבר לנתיב, לפי תחום עיסוק ואופי העבודה.

כמובן שכל אחד צריך לעצמו לקחת את הסינון היותר נקי בתנאים שלו בשביל שלא ייתקל בדברים ומראות אסורות.

ומי שלא יודע איזה סינון מתאים לצרכיו, שיתייעץ עם כאלו שמבינים בתחום.

אני בוודאי חושב שנטפרי הביאה בשורה חדשה לעולם סינון האינטרנט, ולהרבה מהמשתמשים, זה יהיה הפתרון הכי נקי.
אבל לבוא ולהתנגח בחברת סינון שהוקמה עם מטרה קדושה, וגם יש מקומות שהיא מהווה פתרון הטוב ביותר שניתן, בוודאי לא ראוי.

נכתב ע"י שמחו;2094774:
כדי שלא כל מי שבא לו לחטוא יוכל לעשות זאת בקלות.

רבותי, ההשמצות כאן על נתיב, חורגות בכל קנה מידה הגיוני ויהודי.
יש באגים, וזה מערכת שפועלת על חישוב כלכלי ולא על "לשם שמים" של מתנדבים למיניהם, ולכן השירות כמו שירות של סלקום... אבל מכאן ועד להכפיש אותם כאילו הם מכשילים את הרבים ועוד כל מיני השתלחויות שנאמרו כאן, המרחק רב מדאי מדאי.

אגב, אני משתמש נתיב מרוצה מאוד מרמת החסימה הגבוהה [בעיקר מזה שלא הכל פתוח אוטומט כמו בנטפרי. חלק מרעיון החסימה זה גם לחסום את מה שלא צריכים לו. אין שום סיבה שבית שאין בו רדיו, ובית חרדי אמור להיות כזה שאין בו רדיו, שבמחשב יהיה רדיו וטלויזיה חרדיים חסומים... זה לא חסימה חרדית. זו כנראה הסיבה שעדיין רשמית לא מוכנים בהרבה קהילות להכיר בחסימה הזו. אוקיי. אז יש מעלות כאן וחסרונות כאן ולהיפך. תירגעו].
אני לא ממש מבין את הטענה הזאת כי אתה יכול להגדיר לך קהילה בפאנל הניהול של נטפרי ולא יהיה פתוח לך הכל.

אני נגד ההשמצות נגד נתיב ואני חושב שברגע שהם יבקשו את עזרת הציבור ברעיונות איך כן להצליח לסנן אנשים ישמחו לעזור להם (כמובן שיראו רצינות בעניין)

בכל אופן משהו מעניין מאוד מכל האשכול הזה, כל הדוברים למינם הן
אלו שעברו מנתיב/אתרוג לנטפרי
או כאלו שהיו בנתיב ונשארו בנתיב (קרי לא מכירים את נטפרי)
למה שהחברה שעברו מנטפרי לנתיב או אתרוג יספרו לנו על החויה ומה היה חסר להם בנטפרי?

נ.ב. אני לא משתמש נטפרי

נכתב ע"י אידיש קינד;2094730:
לא נכון. שניהם מנתיב 4, רק שהם סיננו את זה לאחר שהתפרסם כאן.
זה שטויות, אני שמתי את הצילום השני מנתיב 4, ואני בנתיב 4 כבר כמה חודשים, מאז שאני שם בכל האתרים מסוננות לי הרבה מן התמונות- או מטושטשות או מוסתרות לגמרי,
וגם בתוך אתרים שהם פותחים הם לא נותנים להכנס לכל מדור זה לא שאם פתוח אז פתוח- יש גם בתוך האתר עצמו סינון נוסף.
ההשמצות כאן נגד נתיב עברו את כל הגבולות זו חברה שהיא חלוצה בתחום חסימות האינטרנט וברכה על ראשם.
זה נראה כאילו יש פה למישו משהו אישי נגדם.
אגב לי אין שום מניות בנתיב,
ודווקא ניסיתי נטפרי לפני נתיב! בגלל המחיר,
ולא היה להם פתרון לבעיה שנתקלתי בה שלא יכולתי להמשיך לעבוד כך - ורק לנתיב 4 היה פתרון לבעיה.
שכל אחד יקח את מה שמתאים לו, אבל למה להשמיץ?

נכתב ע"י קרן שמש;2094811:
זה שטויות, אני שמתי את הצילום השני מנתיב 4, ואני בנתיב 4 כבר כמה חודשים, מאז שאני שם בכל האתרים מסוננות לי הרבה מן התמונות- או מטושטשות או מוסתרות לגמרי,
וגם בתוך אתרים שהם פותחים הם לא נותנים להכנס לכל מדור זה לא שאם פתוח אז פתוח- יש גם בתוך האתר עצמו סינון נוסף.

אני הייתי ועודני בנתיב "4" והתמנות שם "זוועה", ומי שמכחיש - או שהוא פשוט לא גולש, או שיש לו אינטרסים

נכתב ע"י קרן שמש;2094811:
זה נראה כאילו יש פה למישו משהו אישי נגדם.

קשה להאמין שלעשרות משתמשים שונים בפרוג יש משהו אישי נגד נתיב.
אני כותב את הדברים נגד נתיב לאחר שהתאכזבתי מהם קשות. חברה שהצליחה לפרסם את עצמה כסינון הטוב ביותר - ובעקבות זאת אנשים "בתמימות" מעדיפים אותם על פני אחרים.
יש גם את המשתמשים הותיקים של נתיב, שלא חולמים שיש אפשרות אחרת טובה מזה
ראיתי בעיני חובה לפרסם את זה

נכתב ע"י מקופלת;2094681:
ועוד משהוא... בלי שמות :cool:
אבל יש כמה וכמה ניקים שאני באופן אישי בין בעבודה ובין במייל הפרטי, מתבקשת על ידם לפתוח /לשתף/ לשלוח וכו' כי חסום להם בנטפרי.
חלק מהבקשות באות ממש בעצבים... אחד הלך רחוק וכתב: אני שונא את נטפרי יותר ממכם! עניתי לו שאין לי שום דבר נגד נטפרי, רק ציינתי את העובדה שנחסם לו כי כך עובד הסינון של נטפרי...

ואז באים לפרוג (ועל חלקם אני יודעת ברור שזה אלו מהבקשות) וזורמים ביחד עם המקהלה "אין כמו נטפרי!!!"
כן, רק אתמול אמרת לי כמה אתה לא מסתדר עם הסינון שלהם... לבריאות! :)

אשמח מאד אם תראי לי דוגמה של דבר שסגור בנטפרי ללא סיבה?
ומה באמת הסיבה שבנתיב זה פתוח? זה חשוב לי מאד לדעת.

נכתב ע"י GolanArt;2094840:
אשמח מאד אם תראי לי דוגמה של דבר שסגור בנטפרי ללא סיבה?
ומה באמת הסיבה שבנתיב זה פתוח? זה חשוב לי מאד לדעת.

פורום אוצר החכמה למשל.

למחזיקי סינון נתיב, אם אנו צריכים תמונות - איך מגיעים לזה, עם מה אתם משתמשים?

אשכול קדום...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה