נתקלתם בילדה בת 8 פוטוגנית?

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
אנחנו מפיקות סרט תדמית לעמותה, ואנחנו צריכות לצורך זה לצלם ילדה בסביבות גיל8-9 , לא צריך כישורי משחק , רק שתהיה פוטוגנית וזורמת עם חיוך יפה.
צילום ממש קצר ולא דורש הרבה.
יש לכם רעיונות? אני ממש אודה לכם אם תשלחו לי תמונות במייל:)
תודה מראש
כי זו תהיה עזרה גדולה...

אנחנו מצלמים בבני ברק, אז נשמח להצעות מאזור זה

• הוסף לסימניות
מכירה אחת כזו מתוקה אבל מקרית ספר.
השאלה אם אמא שלה תתן אותה.

• הוסף לסימניות
התודה בטעות. למה את לא שואלת אותי, התיאשת? :) יש כמה

• הוסף לסימניות
מקפיצה שוב

אם אתן מכירות מישהי מאד מתולתלת, או ג'ינג'ית יפה, שיהיה לה משהו אחר ומיוחד בפנים.

• הוסף לסימניות
הבת שלי כמובן.

אין סיכוי....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שתיים;1515093:
אם אתן מכירות מישהי מאד מתולתלת, או ג'ינג'ית יפה, שיהיה לה משהו אחר ומיוחד בפנים.

אשכול הדוגמנות החדש...
חבר'ה, קצת ריסון. אוקיי?

• הוסף לסימניות
דווקא מכירה משהי מתולתלת כזו.
תני לי כתובת מייל ואשלח לך תמונה, אח"כ אשאל את ההורים אם הם מסכימים

• הוסף לסימניות
יש לי מישהי מדהימה אבל היא עם שיער חלק חום , אז לא מספיק בשבילכן...אה? חבל הי אדוגמנית אמיתית

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!

כבר לא רלוונטי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה