דרוש מידע נתקע הקודן ברכב, וא"א להדליק את האוטו. דרוש חשמלאי רכב בבני ברק. מי מכיר???

• הוסף לסימניות
אני זקוק בדחיפות לחשמלאי רכב שמגיע לרכב עצמו.
הרכב לא מניע ואיני יכול להובילו למוסך

מי מכיר בבני ברק?

• הוסף לסימניות
תודה למגיבים
ידידים אמרו שהם לא מתעסקים עם חשמלאות רכב
והציעו לי לפנות לביטוח שלי
ואכן בביטוח שלחו לי לרכב תוך רבע שעה חשמלאי ופתר את הבעיה ללא תשלום

• הוסף לסימניות
תודה למגיבים
ידידים אמרו שהם לא מתעסקים עם חשמלאות רכב
והציעו לי לפנות לביטוח שלי
ואכן בביטוח שלחו לי לרכב תוך רבע שעה חשמלאי ופתר את הבעיה ללא תשלום
מה הייתה הבעיה ?
אם נתקע קודן זה בעיה רצינית
לא פותרים את זה עם ביטוח ועם בחינם....

כנראה הייתה בעיה מינורית.

• הוסף לסימניות
לי קרה כזה דבר והתקשרתי לשגריר בשביל גרירה,
למעשה, הם שלחו מכונאי רכב (בחינם כמובן) שהתניע לי ואז נסעתי למוסך

• הוסף לסימניות
מה הייתה הבעיה ?
אם נתקע קודן זה בעיה רצינית
לא פותרים את זה עם ביטוח ועם בחינם....

כנראה הייתה בעיה מינורית.
בד"כ שולחים חשמלאי שיודע היכן נמצאת העלוקה הוא מנטרל אותה ושלום על ישראל הרכב מניע ונוסע

• הוסף לסימניות
אכן הייתה בעיה מינורית ביותר (למי שיודע לטפל ברכב....)
הגיע חשמלאי משגריר והוציא את החוט המינוס מהמצבר וכך הוא איפס את הקודן
ונסע לאחר 2 דקות
אז תודה לAIG ששלחו לי במהירות חשמלאי
ולכם שכל כך רציתם לעזור...

• הוסף לסימניות
בעיקרון יש אפשרות לאפס קודן על ידי לחיצה על מקשים מסוימים
אולי זה תלוי בסוג הקודן, אצלנו לפני כמה שנים - הפתרון הזה עזר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה