עזרה נתתי לצב(י) לסחוב לי חבילה :(

• הוסף לסימניות
דואר ישראל, כמובן
למישהו יש מידע קונקרטי מה עושים במקרה של חבילה שנמצאת כבר מעל שבועיים במרכז המיון במודיעין (ועוד חבילה דאמורה לחזור לחול ותקועה שם מעל חצי שנה!!! )
בטלפון, אחרי המתנה מורטת עצבים, מעבירים אותי מפה לשם....
זו חבילה משיאין אז יש להם יחידה מיוחדת לזה, משוכללים שם...
רק ששם אף אחד לא מצליח לעזור לי חוץ מלומר לי לשלוח מייל לעמילות, למרות שאין לי מכס על החבילה (כך לפי דבריהם)
וכמובן שאין שום תגובה

אולי יש כאן מישהו שניסה להגיע למרכז שלהם במודיעין וככה הלכו לו דברים מהר יותר?

אשמח לכל עזרה
תודה רבה מראש

• הוסף לסימניות
באמת סיוט איתם אבל כשאני נתקעת אני שולחת להם פרטים והם מחזירים לי תגובה במייל.
יש באתר אפשרות לשלוח תלונה, תבדקו.

• הוסף לסימניות
באמת סיוט איתם אבל כשאני נתקעת אני שולחת להם פרטים והם מחזירים לי תגובה במייל.
יש באתר אפשרות לשלוח תלונה, תבדקו.
ה- בעיה
שצריך למלא שם בטופס מיקוד והם לא מוצאים מה המיקוד שלי.....

• הוסף לסימניות
דואר ישראל, כמובן
למישהו יש מידע קונקרטי מה עושים במקרה של חבילה שנמצאת כבר מעל שבועיים במרכז המיון במודיעין (ועוד חבילה דאמורה לחזור לחול ותקועה שם מעל חצי שנה!!! )
בטלפון, אחרי המתנה מורטת עצבים, מעבירים אותי מפה לשם....
זו חבילה משיאין אז יש להם יחידה מיוחדת לזה, משוכללים שם...
רק ששם אף אחד לא מצליח לעזור לי חוץ מלומר לי לשלוח מייל לעמילות, למרות שאין לי מכס על החבילה (כך לפי דבריהם)
וכמובן שאין שום תגובה

אולי יש כאן מישהו שניסה להגיע למרכז שלהם במודיעין וככה הלכו לו דברים מהר יותר?

אשמח לכל עזרה
תודה רבה מראש

מדובר על חבילה משיין?
אם כן, יש איזו תקלה עכשיו, אני גם מחכה לחבילה יותר מחודש,
זה לא קשור לדואר, זה קשור לחברת שילוח של שיין.
אני בקשתי את הכסף חזרה משיין, ובמקביל מחכה לחבילה, מקווה שתגיע יום אחד....

• הוסף לסימניות
מדובר על חבילה משיין?
אם כן, יש איזו תקלה עכשיו, אני גם מחכה לחבילה יותר מחודש,
זה לא קשור לדואר, זה קשור לחברת שילוח של שיין.
אני בקשתי את הכסף חזרה משיין, ובמקביל מחכה לחבילה, מקווה שתגיע יום אחד....
זהו
שבנתיים הספיקו להגיע לי חבילות אחרות משם

• הוסף לסימניות
ה- בעיה
שצריך למלא שם בטופס מיקוד והם לא מוצאים מה המיקוד שלי.....
אוףף איתם, זה קרה לי פעם ולא זוכרת מה עשיתי, אולי תנסי כתובת אחרת לידך שכן מציגה את המיקוד?

• הוסף לסימניות
פעם שעברה שזה קרה לי, התקשרתי, אמרתי לנציגה את מספר המעקב, אמרה שהיא תטפל בזה, ואחרי יומיים הגיע אליי. אולי תנסי פעם נוספת? יש נציגים יותר יעילים מאחרים...

• הוסף לסימניות
גם לי תקועה שם חבילה כבר למעלה מחודש, והם שלחו מכתב שאותו אני ישלח לשולח! כי כל זמן שהחבילה עדיין לא הגיעה לסניף הדואר היא באחריות השולח, אפילו שהחבילה כבר במודיעין...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה