~ ~ ~ נ-נח-נחמ-נחמן מאומן ~ ~ ~

• פותח הנושא bhj
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
כהמשך לאשכול זה...
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=158577

דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני חייבת סטיקרים של ברסלב בסגנון הכל לטובה ואל ייאוש וכו'...

בירושלים או בביתר.

ב-ב-ק-ש-ה!! תצילו את המצב! (קרי: התחפושת...)

• הוסף לסימניות
אם את רוצה אני אשלח לך כיפה בדואר, תכתבי לי כתובת באישי. המדבקות הפשוטות אני לא יודעת כ"כ מאיפה להשיג אבל הייתי עוזרת בשמחה אם יכולתי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1218077:
אם את רוצה אני אשלח לך כיפה בדואר, תכתבי לי כתובת באישי. המדבקות הפשוטות אני לא יודעת כ"כ מאיפה להשיג אבל הייתי עוזרת בשמחה אם יכולתי

תודה רבה!
יש לי הכל חוץ מהמדבקות........

טוב, הכל לטובה!!!!!!!!!!!!!!
:D:D:D

• הוסף לסימניות
בעלי בדיוק סיפר שביום שישי היה רכב של נחנח וכולם קנו ממנו סטיקרים (באלעד).
תחפשי אחד כזה. בימים האלו הם מצויים ברחובות....

• הוסף לסימניות
יש לי בב"ב. אם את רוצה.

• הוסף לסימניות
ביום שישי היה דוכן במלכי ישראל ליד כיכר השבת עם סטיקרים נחנחיים מכל הסוגים, וכיפות וכו'
תנסי לראות, אולי הדוכן הזה עוד שם.

• הוסף לסימניות
איפה כל הנחנחים בביתר, איפה????????

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה