סבון/תחליב רחצה שמתאים לסובלים מאטופיק

• הוסף לסימניות
אצל הגדול עבר לי בסביבות גיל 4-5 היום יש רק מזכרות,
אבל עכשיו הקטנה במצב זוועתי וכל האמול והבלנאום והקרמים לא מזיזים לה
ננסה את הדרמקס, תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויזואלי;1096250:
אצל הגדול עבר לי בסביבות גיל 4-5 היום יש רק מזכרות,
אבל עכשיו הקטנה במצב זוועתי וכל האמול והבלנאום והקרמים לא מזיזים לה
ננסה את הדרמקס, תודה

אם המצב באמת גרוע ביותר והילדה סובלת ומתגרדת,
תתייעצו עם רופא לגבי בטנזול. לוקחים חד פעמי שלושה ימים והילד חלק לתקופה ארוכה ואפשר לקוות שלתמיד בעז"ה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Smeshi;1096259:
תתייעצו עם רופא לגבי בטנזול. לוקחים חד פעמי שלושה ימים והילד חלק לתקופה ארוכה ואפשר לקוות שלתמיד בעז"ה.

ממש תודה, אנסה

• הוסף לסימניות
קחו בחשבון שזו העונה הקשה ביותר של האטופיק, המעבר שלפני החורף. כשמגיע הגשם והלחות בד"כ יש שינוי לטובה, בעז"ה.

• הוסף לסימניות
אני השתמשתי בסבון או לא-סבון של מוסטלה מסדרת סטלטופיה וראיתי פלאים יש גם קרם גוף לפנים ולגוף מסדרת סטלטופיה מעולה ממש אם יש לך משהו שיכול להביא מבלגיה זה חצי מחיר מפה בארץ

• הוסף לסימניות
חיבת לעדכן!!
המליצו לי בבית מרקחת פרינץ ב"ב על קרם טבעי בשם ליפיקאר
פשוט הצלה, העור התחיל להשתקם תוך יומיים!
כמובן בשילוב עם אמבטיות בלנאום שלא עזרו עד עכשיו אבל לפחות מונעות את הצורך בשימוש בסבון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Smeshi;1096259:

אני יכולה להמליץ על שיטה של פרופ' זבולונוב משניידר (מרפאה פרטית בכפר סבא).
השיטה שלו נותנת הפוגה והתרפאות מהפצעים, גם במצב קשה מאד. הבעיה היא עם שימור המצב - שלא אצל כולם מצליחה.
בכל מקרה השיטה הזו הרבה יותר עדינה מבטנזול מבחינת הקורטיזון.

• הוסף לסימניות
יש סבון של חברת מאמיקר על בסיס שומן טבעי שקדים, אבדוקדו וכו'
זה לא מרפא אבל מאד מרגיע ולא מייבש

• הוסף לסימניות
הבן שלי סבל מזה ברמות קשות מאד, הלכתי לשושנה שטייף, המשחה שלה פשוט מצילה אותו, עד היום, שבעה חודשים אחרי, הוא בעיקרון נקי, כשאני רואה שהוא טיפה מתייבש אני מורחת וזה עוזר לו לשבוע בערך, תלוי בתקופות, בתקופה עכשיו למשל אני צריכה למרוח אותו כל יום.

ובקשר לסבון, אני משתמשת רק באמול, גם בראש!!!!
אם אני לא שמה לו אמול בראש, אחרי פעמים אני רואה ראש לבן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bracha;1099173:
הבן שלי סבל מזה ברמות קשות מאד, הלכתי לשושנה שטייף, המשחה שלה פשוט מצילה אותו, עד היום, שבעה חודשים אחרי, הוא בעיקרון נקי, כשאני רואה שהוא טיפה מתייבש אני מורחת וזה עוזר לו לשבוע בערך, תלוי בתקופות, בתקופה עכשיו למשל אני צריכה למרוח אותו כל יום.

ובקשר לסבון, אני משתמשת רק באמול, גם בראש!!!!
אם אני לא שמה לו אמול בראש, אחרי פעמים אני רואה ראש לבן.

מה זה המשחה של שטייף? מה היא מכילה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פקאן;1099543:
מה זה המשחה של שטייף? מה היא מכילה?

היא בלי קורטיזון
ומשהי זרקה לי פעם שהיא על בסיס אבץ אני לא יודעת אם זה נכון או לא, מכל מקום, היא מאד עוזרת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה