מידע שימושי סגולה להיפוך עובר - סטף

• הוסף לסימניות
מבררת בשביל משהי, היא בשבוע 35+
למשהו יש מידע בעניין? איך מבצעים זאת בדיוק?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
לא עושים א. זה לפני שבוע 37 38.
צריך ליצור קשר טלפוני עם הרב שטרן והוא מסביר בדיוק איך ומה לעשות.

• הוסף לסימניות
לא עושים א. זה לפני שבוע 37 38.
צריך ליצור קשר טלפוני עם הרב שטרן והוא מסביר בדיוק איך ומה לעשות.
אפשר בבקשה פרטי התקשרות?
תודה

• הוסף לסימניות
אברר לך אצל גיסתי מה הטלפון שלו.
תרשמי לי מייל שלך בבקשה.

• הוסף לסימניות
סגולה נוספת מנסיון - לבדוק בבית שאין ספרי קודש הפוכים. ממש לעשות "בדיקת חמץ". אצלנו בשבוע 39, לאחר נסיונות רפואיים כושלים כשכבר היה מועד לניתוח , הפכנו את הבית ומצאנו בקרטון זנוח סידור הפוך. למחרת ב"ה התרחש היפוך טבעי ונולד ילד בריא ושלם ב"ה

• הוסף לסימניות
סגולה נוספת מנסיון - לבדוק בבית שאין ספרי קודש הפוכים. ממש לעשות "בדיקת חמץ". אצלנו בשבוע 39, לאחר נסיונות רפואיים כושלים כשכבר היה מועד לניתוח , הפכנו את הבית ומצאנו בקרטון זנוח סידור הפוך. למחרת ב"ה התרחש היפוך טבעי ונולד ילד בריא ושלם ב"ה
תודה אמרתי לה כבר לעשות זאת, אבל אולי באמת יש לה גם איזה קרטון זנוח...

• הוסף לסימניות
אני בזמנו הייתי בסטף ולא עזר, אח"כ הבנתי שלא היינו במקום שהמעיין יוצא או משהו כזה, אז אם כבר עושים את זה תבררו טוב איפה המקום הנכון

• הוסף לסימניות
סגולה נפלאה!
שתלך לרבנית קולדצקי היא הופכת. (אומרת פרק תהילים עם יד על הבטן)
אה, והיא גם לא שוכחת לתת ריבת אתרוגים
הצליחה להפוך לי את התינוק בשבוע 39+....
בהצלחה רבה ובשורות טובות!

• הוסף לסימניות
יש כל מיני תרגילים שיכולים לעזור להיפוך הליכת שש על הרצפה או עמידת נר יש גםאיזו סגולה לשים צמח מסוים על הבטן לא זוכרת מה שמו

• הוסף לסימניות
יש כל מיני תרגילים שיכולים לעזור להיפוך הליכת שש על הרצפה או עמידת נר יש גםאיזו סגולה לשים צמח מסוים על הבטן לא זוכרת מה שמו
עמידת נר?? לאשה בחודש תשיעי????

• הוסף לסימניות
סגולה נפלאה!
שתלך לרבנית קולדצקי היא הופכת. (אומרת פרק תהילים עם יד על הבטן)
אה, והיא גם לא שוכחת לתת ריבת אתרוגים
הצליחה להפוך לי את התינוק בשבוע 39+....
בהצלחה רבה ובשורות טובות!
סורי על ההקפצה
איך מתאמים איתה ומה הסיכוי שזה יהיה באופן מיידי?

• הוסף לסימניות
יש את מעיין עין כרם (בעין כרם) , אפשר להגיע עם הרכב עד למקום ממש.
יש שלושה ברזים שמשם המים נובעים, הגישה למקום ממש נוחה ושקטה לעומת הסטף.
אני עשיתי את הסגולה,
באותו יום הרגשתי תנועות חזקות מאד ואחרי יומיים ראו באולטרסאונד שהעובר התהפך.
שמעתי אישית על עוד הרבה שעשו והצליח.
שווה לנסות!

• הוסף לסימניות
שמעתי פעם מהרב אדיר עמרוצי להגיד פרק צב בתהילים פרק יושב בסתר הוא אומר אל תקרא יושב בסתר אלה יושב בסדר:)

• הוסף לסימניות
מי יכולה לשלוח לי את פרטי הסגולה בפרטי?

• הוסף לסימניות
מי יכולה לשלוח לי את פרטי הסגולה בפרטי?
מאוד בעייתי.
אנחנו בזמנו קיבלנו הדרכה מדוייקת (אגב, סגולה לא מאוד סימפטית),
לא ברור לנו אם הגענו באמת למקום המדוייק.
תקחו אתכם פנסים.

אה,
לא עזר (ועוד סגולות וביקורים שעשינו)
עשינו היפוך אצל פלוטקין בשערי צדק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה