סגולות

• הוסף לסימניות
אני צריכה רשימה של סגולות. לכל הצרות ל"ע, ונגד...
לא משנה לי אם מהמקורות או סתם משהו ידוע עוד מימי סבא.
תודה וחג שמח.

• הוסף לסימניות
סגולה להינצל מסגולות: יאמר הפסוק " והייתם לי סגולה מכל העמים״ ג׳ פעמים וכמובן יתרום משהו לקופת העיר

• הוסף לסימניות
ועכשיו ברצינות.
אני צריכה סגולות, כמה שיותר! גם ממי שלא מאמין בהם.

• הוסף לסימניות
מובא במסכת ברכות בפרק הרואה
יחזיק את אגודל ימין ביד שמאל ואת אגודל שמאל ביד ימין ויאמר
אני מזרעה דיוסף קעטינה דלא שליט ביה עינה בישה
לשמירה מעין הרע
אומרים שמפטיר יונה ביום הכיפורים זה סגולה לפרנסה טובה

• הוסף לסימניות
סגולות שעולות בדעתי כרגע בלי אחריות

שילוח הקן סגולה לזש"ק
ע"ג פרוטות לר' חיים פלאג'י בערב שבועות כנ"ל
חלה בצורת מפתח בשבת אחרי פסח כמדומני סגולה לפרנסה
להגיד פרשת המן 2 מקרא ואחד תרגום ביןם שלישי של אותה פרשה
ברהמ"ז מתוך ברכון ליטול מספל מלא סגולה לפרנסה
אם את צריכה הרבה יש ספר סגולות תנסי לחפש בחנויות

• הוסף לסימניות
בבקשה-

צפה בקובץ המצורף 72885

נ.ב.
ללא אחריות על המקרות. נאסף מזמן מזמן לצורך עבודה כל שהיא בלי התיחסות דווקא לסגולות מיהמנות.
ויותר מכך, יש כאלה שנכתבו על דרך ההלצה. אבל אותם נקל יהיה לזהות.

קבצים מצורפים

• סגולות.doc
    KB 36.5 · צפיות: 47

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

העולם הדתי מלא באנשים שצריכים כל אחד איזושהי ישועה, בדרך כלל הפתרון הראשון שיציעו הסובבים הקרובים ביותר זה - "סגולות".
לכל 'בעיה' יש היום "פתרון סגולי כל שהוא", ולכל "פתרון סגולי כל שהוא" יש את האלו שבאמת סבורים שהכול בא על מקומו בשלום בעקבות אותו "פתרון סגולי כל שהוא" ויש להם סו קולד 'קבלות'.
אבל תמיד יהיו האלו שיעמדו בתוקף על זה שהם עשו את זה גם ולא נושעו, וכן הם יוסיפו מיד שהם עשו את זה עוד פעם כדי להוכיח שהם האמינו באמת... ולא סתם בתוק גימיק, אבל עדיין לא נושעו.
אם את/ה מהנושעים, מה תאמר/י לאלו שלא?
ואם את/ה מאלו שלא, מה תאמר/י לנושעים?
יש סגולות שמבוססות על תפילות, תפילה תמיד עוזרת, אני שואל על סגולות שהם פעולות יבשות (ומוזרות בדר"כ) ויש מלא מזה!!!
ואני שואל בעקבות הטענה הפשוטה שחוזרת על עצמה "מה אכפת לך לעשות"??? מה יש להפסיד?
אני חושב שיש מלא מה להפסיד - אמונה, אמונה, אמונה, ושוב פעם אמונה. אדם שעושה דברים כאלה ותולה בהם את תקוותו האחרונה,
כשהם גם לא יעזרו לו מה יישאר?

דעתכם?

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה