דרוש מידע סגולת רבי מתיא בן חרש

• הוסף לסימניות
האם באמת האנשים נושעים בסגולה?
ואם כן איך לעשות את הסגולה בדיוק?
תודה למגיבים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אנחנו היינו זקוקים לישועה מטורפת מעל לדרך הטבע
ועשיתי את הסגולה וב"ה נושענו כל כך שאם רק הייתי יכולה לכתוב מה הישועה שהיינו צריכים, הייתם מבינים את עוצמת הסגולה

• הוסף לסימניות
אני מכיר סגולה הרבה יותר טובה מכל הסגולות האלה...
ואתם בטח מבינים למה אני מתכווןנכון-תפילה!

• הוסף לסימניות
מי הראשון שהמציא את הסגולה? ידוע?
(אני לא אומר שהיא לא עוזרת או כן עוזרת, רק מעניין מי הראשון)

• הוסף לסימניות
"בשלהי העשור השני של המאה ה-21 נפוצה סגולה עממית לישועה הכרוכה בשמו של רבי מתיא, לפיה יש להדליק נר לעילוי נשמתו, לקרוא את מזמור פ"ו בספר תהילים, ולחזור על פעולה זו 18 פעמים. לאחר מכן יש לומר פסוקי אותיות "קרע שטן" מתוך מזמור קי"ט בתהילים, לבקש את הבקשה ולהבטיח לפרסם. לסגולה זו אין מקור קדום"
הועתק מהמכלול

• הוסף לסימניות
גם אני הבטחתי ונושעתי
איך אפשר לבטל קריאת מזמורי תהלים 18 פעמים בכוונה.

• הוסף לסימניות
זה מהכח של שמירת העיניים של רבי מתיא בן חרש ששמר על עיניו מראות דברים אסורים כל ימיו, והשטן התגרה בו ונראה לפניו כאשה יפה שלא היתה יפה כמוה מעולם, והוא הפך את פניו לפניו והוא שוב הגיע מהצד השני ושוב הוא הסתובב, ואז הוא ביקש מתלמידו שיביא לו אש ומסמר ואמר שהוא מפחד לחטוא ולא להצליח לשמור על עיניו וחימם את המסמר ונתן בעיניו, השטן ראה כך ונזדעדע ונפל לאחוריו, והקב"ה שלח את רפאל המלאך לרפא את עיניו אך הוא רצה להישאר כך בשביל שלא תהיה לו יותר אפשרות לחטוא בעיניו כלל.
בזכות שמירת העיניים הגדולה של רבי מתיא אנשים זוכים ורואים ישועות. {הסגולה בעיקרה לרפואה ובמיוחד לרפואת העיניים, אבל אנשים מספרים על ישועות גדולות בעוד עניינים}
מניסיון!!!

• הוסף לסימניות
איך עושים את הסגולה?

• הוסף לסימניות
איך עושים את הסגולה?
להכין 18 נרות, ולהדליק אחד אחרי השני באופן הבא:
להדליק נר ולומר: "נר זה לכבוד רבי מתיא בן חרש שיתקבלו התפילות". ולקרוא פרק פ"ו בתהילים.
כך לעשות 18 פעמים
אח"כ אומרים את האותיות קרע שטן מפרק קי"ט
מבקשים בקשה אחת, ומבטיחים לפרסם בלי נדר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה