סגירה באיכות נמוכה

• הוסף לסימניות
דחוף! מי יכול לעזור? איל סוגרים סרט של כשבע דקות באיכות ירודה כדי לשלוח במייל להתרשמות? mpeg1 מידי כבד, אפשר אולי להוריד את האיכות שלו?

• הוסף לסימניות
באיזו תוכנה?
תבדוק באפשרויות ייצוא, לסגור לאיכות MODEM

• הוסף לסימניות
הכי טוב זה WMV, עובד בכל המחשבים ויש הרבה איכויות בשבילו.

• הוסף לסימניות
תנסי גם mpg2 , הרבה יותר נמוך מ-1,
אבל לשליחה במייל זה נראה לי עדיין כבד. (צריך לצאת לך בערך 35 מ"ג)

• הוסף לסימניות
תייצאי לflv ותשחקי עם האיכויות.
עד שתגיעי לגודל הרצוי באיכות הרצויה.

הכי טוב זה WMV, עובד בכל המחשבים ויש הרבה איכויות בשבילו.
wmv עד כמה שידוע לי לא עובד במק

• הוסף לסימניות
מי צריך למק, זה מיועד עבור הלקוחות שלא צריכים להסתבך בקידודים שונים ומשונים, ולכל הלקוחות תמיד יהיה פיסי.

• הוסף לסימניות
יתכן ובמקרה הזה ספציפי יועיל הwmv
אני התייחסתי להערה המכלילה .. עובד בכל המחשבים.

• הוסף לסימניות
אני מצטרף להמלצה של יעל. FLV זה פורמט שדוחס חזק מאוד ומשאיר איכות סבירה. האקספורט לFLV של 7 דקות עלול לקחת לך למעלה מחצי שעה

• הוסף לסימניות
FLV זה גם טוב חוץ מזמן הדחיסה, אך יש לקוחות ובמיוחד אצלינו החרדים שאין להם פלש מותקן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה