כללי סגירה בפוטושופ ל JPG

• הוסף לסימניות
אני לא מצליח להמיר קובץ פוטושופ ל JPG, תמיד הייתי עושה EXPORT, או אפילו ב SAVE AS לפורמט PDF וכדו', וכרגע אין לי אפשרויות כאלו.
האם זה קשור לזה שזה 64 ביט? לא נשמע לי הגיוני.
זה קובץ שהגיע מאילוס' וסגרתי אותו ב RGB בפוטו'.
אשמח לעזרתכם

• הוסף לסימניות
הבעיה לא ברורה,
בפוטושופ לא עושים אקספורט אלא saye as
לפורמט jpg.
באילוס עושים אקספורט לפורמט jpg ואז אתה יכול להגדיר אם זה יהיה קובץ RGB או CMYK
עכשיו תסביר מה הבעיה.

• הוסף לסימניות
שב SAVE AS לא מופיע לי לא PDF ולא JPG, מה שבאמת זכור לי שזה אמור להיות שם.
אני מצרף תמונת מסך

קבצים מצורפים

• תמונה חדשה.jpg
    KB 81.7 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
בס"ד
אולי תעלה קובץ דוגמה עם בעיה כמו זו...ונראה אם נוכל לתת מענה!

• הוסף לסימניות
זה קורה לפעמים.
מה שאני עושה מעבירה את כל הקובץ לדף חדש ואז SAVE AS
שם יש אפשרות של PDF וגם JPG
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אז ככה, כבר העברתי לדף חדש (אפילו עם שיטוח שכבות), והקובץ הוא כבר RGB.

• הוסף לסימניות
ולא הסתדר לך לקובץ JPG?

• הוסף לסימניות
הצלה

ערב טוב ידידיה,
התשובה פשוטה למדי,
בדוק שהתמונה לא שמורה ב-16 ביט דרך תפריט Image-Mode.
אם היא ב-16 בי המר אותה ל-8 ביט.
בנוסף, אם מודל הצבע של התמונה הוא Lab (למשל) לא תוכל לשמור את התמונה בפורמט זה.
מאמין שזה יעזור.
שבת שלום ובהצלחה

• הוסף לסימניות
יגאל יגאל, כרגיל צלפת לבעיה. אכן משום מה נכנס לי ג'וק להמיר את המסמך ללא פחות מ 32 ביט. הבעיה אכן נפתרה אחרי ההמרה חזרה ל 8 ביט. תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה