כללי סגירה לדפוס| סידור הדפים אוט'

• הוסף לסימניות
יש תוסף באקרובט בשם Imposer
בעקרון נראה לי שזה בתשלום אבל אפשר כמובן גם להשיג לא חוקי

• הוסף לסימניות
תודה, יש עוד פיתרון חוץ מזה?

• הוסף לסימניות
באקרובט 8 (גם ברידר) יש אפשרות להדפסת חוברת מקובץ רגיל

• הוסף לסימניות
ממש תודה רבה, באיזה תוכנה פותחים את זה? המחשב לא מזהה

• הוסף לסימניות
בטח. כי אין לך מק...
צוות יונות השלום של גוגל מכין לך פיתרון... סבלנות.

• הוסף לסימניות
חשבתי כך.
נו ואולי יש לך פתרון

• הוסף לסימניות
תודה רבה על מאמץ של החיפוש פרידשר, הוספתי אותם לתקיית הפלגים של אקרובט. אודה לך שתתן הסבר איך פותחים אותם באקרובט

• הוסף לסימניות
אני מעולם לא השתמשתי בזה... חכה ל'נקי כפים' מחר...

• הוסף לסימניות
אוקי תודה אני רואה את בתוספים.
לילה טוב

• הוסף לסימניות
יש לזכור כי בעברית, יש להפוך קודם את העמודים מהסוף להתחלה
יש ג"כ תוסף של רוורס, או להדפיס מהסוף להתחלה
אכן יש את זה באקרובט 8 אבל צריך להדפיס מחדש(אולי אני טועה)
ובקובץ כבד זה גוזל הרבה זמן, התוסף פשוט הופך את הסדר של העמודים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה