כללי סגירה לדפוס של מוצר מתקפל

• הוסף לסימניות
בסגירה של מוצר מתקפל לדפוס (נניח ברושור או אקורדיון) אם עבדתי על עמודים צמודים והגדרתי spreads וסימני חיתוך, למעשה קיבלתי סימני חיתוך גם בין העמודים, קרי, איפה שצריך להיות קיפול.
השאלות:
1. איך הדפוס יודע ששם מדובר בקיפול ולא בחיתוך?
2. איך לסמן לדפוס קיפול פנימה או החוצה?

• הוסף לסימניות
ואם הלקוח לא יודע עדיין איפה ידפיס? ואם זה בסין? חייב להיות סימון אוניברסלי...
(כרגע אני מניחה קו מקווקו בתוך הבליד בנוסף לסימני החיתוך ההם, אבל רציתי לדעת אם יש דרך יותר טובה ונכונה)

• הוסף לסימניות
אני, אישית, נותן צבע אחר לקוי הקיפול (נניח מג'נטה לחיתוך וצ'אן לקיפול) ומכין קובץ נוסף בשם Printing instructions (או 'הוראות הדפסה' אם זה לבית דפוס בארץ) המכיל את כל האינפורמציה הרלוונטית (גודל, שימוש בפונטים, צבעי PMS, בלידינג, חיתוך, אפקטים מיוחדים והדמיה של המוצר הסופי), כך שאין הרבה מקום לטעויות.

מעבר לכך שזה עוזר למנוע טעויות בהדפסה, הלקוח מרגיש שהוא מקבל תוצרת גרפית איכותית ומחושבת. בקובץ הנוסף את יכולה לשלב את הלוגו שלך, מעט רקע אודות העסק ופרטי התקשרות, אינפורמציה אודות הפרוייקט, טקסט לגאלי אודות זכויות היוצרים והכל באופן פרזנטטיבי ויפה. סוג של 'סטמפה' פרסונלית שלך.

• הוסף לסימניות
רעיון מקסים!

אפשר לראות דוגמה? אני מתכוונת - קובץ סגור לדפוס וקובץ הוראות הדפסה.

• הוסף לסימניות
בשמחה.

הנה למשל דוגמא.

לא מדובר במשהו מסובך למדי, קוים פשוטים ונקיים, אינפורמטיבי לחלוטין ושום דבר מעבר.

אחרי שיוצרים טמפלייט מוכן זה הופך להיות עבודה שבשגרה ולא גוזלת יותר מכמה דקות בודדות.

בעקרון אני יוצר את קובץ ההנחיות בפורמט PDF אך לפה אני מעלה צילומי מסך מתוכו.

קבצים מצורפים

• Pic01.jpg
    KB 137.8 · צפיות: 73
  • Pic2.jpg
    KB 185.3 · צפיות: 62
  • הוסף לסימניות
וואו, תשובה מפורטת ומחכימה, תודה רבה.
בתי הדפוס בארץ ששים לעבוד ככה? אשמח לשמוע עוד שיטות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה