כללי סגירה לפידיאף מאילוס. בעמודים נפרדים

• הוסף לסימניות
יש לי הרבה שאלות היום :D:D

סגירה לפידיאף מאילוס. בעמודים נפרדים,
יש דרך כזאת?

יש לי עמודים בסיסיים שבניתי באילוס., הפידיאף שלהם הוא מאסטר באינדיזיין
עם כל שינוי אני צריכה לפרק את הפידיאף המקורי..
יש דרך בשמירה להגדיר שהוא ישמור לי את העמודים כפידיאפים בודדים?

עוד פעם תודה!!

• הוסף לסימניות
למה צריך לפרק אותם כל שינוי? אפשר לשמור אותם בקובץ אחד, למקם אותם באינדיזיין, וכל שינוי במקור לשמור שוב ל PDF ולדרוס את הקובץ הקודם, ולעשות עדכון לינקים באינדיזיין

• הוסף לסימניות
זה מה שקורה שמעל שנה לא עובדים עם אינדיזיין :eek::eek:

כשהכנסתי את הפידיאף הוא אוטומטי שם לי רק עמוד אחד לכן פירקתי,
לא זכרתי אם יש אופציה להכניס פידיאף עם כמה עמודים ומתוכו לבחור את עמוד 2 למשל,
איך אני עושה את זה??

• הוסף לסימניות
כשעושים מקם הוא נותן אפשרות לבחור איזה עמוד למקם, אם הדיאלוג הזה לא מופיע, צריך לסמן V פה:
צפה בקובץ המצורף 242270

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 4.8 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
איזה יופי!
זה בדיוק מה שלא מצאתי

המון תודה!

• הוסף לסימניות
אגב, אין צורך לשמור לPDF, אפשר למקם קבצי אילוסטרטור פתוחים באינדיזיין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה