סגירה לHD

• הוסף לסימניות
מי מיכם עובד עם חומר שמוסרט בHD?
איך אתם סוגרים לHD.
איזה נתונים מסמנים בסגירה?
(עריכה בפרמייר)

• הוסף לסימניות
אני עובד עם HD.
אצ יכולה לייצא איך שאת רוצה. אם את רוצה לייצא חומר שיהיה HD, תבחרי איזה פורמט שאת רוצה,
תעשי רזולוציה 1980/1080 (לא בכל פורמט אפשר). יש לך אפשרות עוד לשנות הרבה נתונים שישפיעו על איכות הקובץ, באיזה אורך ובאיזה משקל את רוצה שהקובץ יהיה?

• הוסף לסימניות
בכל אופן, כשאת מיצאת, יש למעלה משמאל ריבוע קוטן שנקרא מאצ' סיקווננס סטינג והוא מייצא לך לפי ההגדרות של הסיקוונס

קבצים מצורפים

• ללא שם.jpg
    KB 433.6 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
אני גיליתי שסימון ב-V נותן אכן איכות אבל לא בהכרח מתגבר על רעידות, אפקטים וכו' בצורה החלקה ביותר
אני מיצאת ל-MPEG ובוחרת את הפורמטים שמתאימים לקבצים שלי.
פשוט עשיתי עבודת מחקר קטנה, לקחתי קליפ קצרצר ועשיתי לו נסיונות לפורמטים השונים ובחרתי מה הכי טוב מתוכם.

בעיקר מה שחשוב לבדוק זה בשדות מה נותן לך תוצאה הכי טובה, למרות שכולם המליצו על פרוגרסיב, גיליתי כי לקבצים שלי השימוש באפר עדיף.

• הוסף לסימניות
מה פתאום פרוגרסיב??
מי שאמר לך את זה לא מבין מספיק מה פירוש שדות!
צריך להגדיר לפי הצילום של הוידאו. אפר לאפר ולאוור ללאוור!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יהונתן צבי;891371:
בכל אופן, כשאת מיצאת, יש למעלה משמאל ריבוע קוטן שנקרא מאצ' סיקווננס סטינג והוא מייצא לך לפי ההגדרות של הסיקוונס

עד היום באמת סימנתי את הוי לmatch sequence settings, אבל מתברר עכשיו שזו לא איכות מספקת. הוא נותן באפשרות הזו quality של 50 מתוך 100, ולא מצאתי אפשרות לשנות את זה.

איזה פורמט אחר מומלץ ומוכר וגם יעלה יפה אצל הלקוחות?

• הוסף לסימניות
h.264 בפורמט MP4.
תעשי רזולוציה תואמת למקור וכן בשדות, ותשחקי עם הביטרייט לפי הצורך.

• הוסף לסימניות
נסי לכוון ידני ולהגדיר איכות גבוהה

• הוסף לסימניות
בעיקר מה שחשוב לבדוק זה בשדות מה נותן לך תוצאה הכי טובה, למרות שכולם המליצו על פרוגרסיב, גיליתי כי לקבצים שלי השימוש באפר עדיף.
פופקו, איפה אתה מול כזאת בורות? קורס 2 בדרך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;891582:
h.264 בפורמט MP4.
תעשי רזולוציה תואמת למקור וכן בשדות, ותשחקי עם הביטרייט לפי הצורך.

אני ככה מייצאת וזה הכי איכותי.

• הוסף לסימניות
בימים האחרונים אני שומע שהרבה מייצאות ל FLV, ולדעתי זה שגוי, כלומר , לאינטרנט זה טוב לפלאש וכדו'.
אבל לייצא מאפטר ככה בשביל פרימייר זה לוקח המון עיבוד, משום שFLV זה קידוד מורכב, אמנם בגלל זה הוא איכותי אבל זה מכביד על המחשב, וכן הפורמט לא שייך למשפחות הסטנדרטיות כמו MPEG2/MP4, או פורמטים לא דחוסים כגון QUICKTIME בקידוד ANIMATION.

בקיצור מאפטר תוציאו בקוויקטיים לא דחוס, ומפרימייר אם זה לדיוידי = MPEG2, ואם זה להעברה במייל אז H264, זה הכל.

צ'או בנתיים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;891732:
בימים האחרונים אני שומע שהרבה מייצאות ל FLV, ולדעתי זה שגוי, כלומר , לאינטרנט זה טוב לפלאש וכדו'.
אבל לייצא מאפטר ככה בשביל פרימייר זה לוקח המון עיבוד, משום שFLV זה קידוד מורכב, אמנם בגלל זה הוא איכותי אבל זה מכביד על המחשב, וכן הפורמט לא שייך למשפחות הסטנדרטיות כמו MPEG2/MP4, או פורמטים לא דחוסים כגון QUICKTIME בקידוד ANIMATION.

בקיצור מאפטר תוציאו בקוויקטיים לא דחוס, ומפרימייר אם זה לדיוידי = MPEG2, ואם זה להעברה במייל אז H264, זה הכל.

צ'או בנתיים.

לא מדויק. קודם כל flv הוא כפי שאתה בודאי יודע קונטיינר שיכול להכיל מעט קודקים יחסית:
1) VP6 של on2 או של sorenson
2) H.264 כן למרות שזה לא מופיע כאפשרות בייצוא.

העניין הוא שאדובי התעקשו ש FLV לא יכיל את h.264 ובמקומו הם פיתחו את הקונטיינר F4V ולכן הם לא נותנים אפשרות לייצא flv ב H.264.
המהלך שהם ניסו להוביל אומץ בהרבה מתוכנות העריכה והקידוד הידועות שמאפשרות ייצוא של flv רק ב vp6
אבל עם זאת תוכנות פחות מוכרות כן תומכות בו בקידוד h.264 במיוחד כאלה שמבוססות FFmpeg.

flv מותאם יותר לפלטפורמות מבוססות פלאש בסביבת אתרים אך עם זאת פחות עובד טוב עם סמארטפונים (רחמנא ליצלן!)

אגב אם בוחנים אותו בעוצמת הדחיסה שלו VP6 הוא מקודד ממש לא איכותי ביחס ל H.264 וביחס לאחיו הצעיר VP8 שגוגל עושה בו שימוש.

מסכים איתך שאין שום סיבה שבעולם לקודד לFLV ישירות מאפטר (אלא אם כן מייצאים לפלאש) ולהמשיך לערוך בפרמייר. אני מאמין שמי שעושה זאת מעוניין ביכולות של הפורמט להכיל ערוץ אלפא אבל לזה יש פיתרונות הרבה יותר מוצלחים כמו mov ב png או avi ב lossless.

• הוסף לסימניות
אני קראתי על זה פעם, ומה שזכור לי מזה, וגם לפי הנסיונות שלי, שהפורמט לא מיועד לעריכה אלא לדברים ספציפיים, ולכן אני ממליץ לא להשתמש בו עבור קבצים שמיוצאים לעריכה וכדו'.
אבל יישר כח על הפירוט שלא היה זכור לי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה