כללי סגירה לPDF וקטורי מפוטושופ -נא עזרו לי

• הוסף לסימניות
התקנתי לפי מה שנרשם באשכול בימים האחרונים מדפסת דולב 800 (אגב יש שם 2 סוגים, איזה מהם?)
לא מסתדר לי עם הזריקה לדיסטיילר...
ואגב - האם מה שיש לי אדובי דיסטיילר הוא זהה לאדובי פרופשיונל?
מחכה לעזרתכם...

• הוסף לסימניות
אני לא יודע מה זה 'דולב'.
אך בשביל לסגור לPDF ויקטורי מפוטושופ: מדפיסים למדפסת PDF (אם יש לך חבילת אדובי - מסתמא מותקן אצלך גם מדפסת PDF).
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אני לא יודע מה זה 'דולב'.
אך בשביל לסגור לPDF ויקטורי מפוטושופ: מדפיסים למדפסת PDF (אם יש לך חבילת אדובי - מסתמא מותקן אצלך גם מדפסת PDF).
בהצלחה

• הוסף לסימניות
מה ההגדרות שאני צריכה לסמן שם בזמן ההדפסה?

השבוע דובר כאן על הנושא הזה וציינו להדפיס למדפסת דולב 800. צרפו שם צילום מסך של הגדרות הדפסה - שם צריך לציין "כלול נתונים וקטוריים".
כשאני מנסה להדפיס כך - האופציה הזו כבויה (מצורף צילום מסך). מה עושים?

קבצים מצורפים

• מדפסת.jpg
    KB 193.8 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
יש את השיטה הזו של הדפסה לדולב ואז המרה ע"י הדיסטילר לpdf. זו הדרך הישנה והבטוחה. אך כיום יותר ויותר מעצבים מדפיסים ישירות מהתוכנה לpdf. תמצאי אופציה זו בsave או בexport . פשוט תבחרי שם את האופציה של מודל pdf.

בקשר להבדל בין האקרובטים, למיטב ידיעתי זה כך:
reader-מאפשר רק לקרוא קבצי pdf קיימים.
distiler- ממיר קבצי ps ו prn לpdf.
proffesional- זו תוכנת אקרובט המורחבת המאפשרת אופציות נוספות לעריכת קובץ הpdf.

• הוסף לסימניות
בהמשך לתגובתך

כאשר עשיתי דרך הדפסה ישירות לPDF הוא לא שמר לי על נתונים וקטוריים וכל הטקסט יצא לא חד וברור.
הבנתי שדרך ההדפסה לדולב זה מסתדר. ולכן שאלתי וצרפתי צילום מסך. אודה שוב למי שיוכל לומר לי איך אני מפעילה את ההוראה "כלול נתונים וקטוריים"

• הוסף לסימניות
ובפוטושופ האלמנטים שלך וקטוריים?
בד"כ בפוטושופ גם הטקסט אינו וקטורי.

• הוסף לסימניות
תנסי להתקין מדפסת Scitex Brisque
בהתקנה פשוטה (הוספת מדפסת בלוח בקרה) ובהגדרות במיקום היציאה של המדפסת תסמני הדפסה לקובץ.
אחרי שהתקנת את מדפיסה ל-Scitex Brisque ושם בהגדרות יש לך המון אופציות - אפילו שינוי לגרייסקייל או CMYK וכדומ'.
וכן תגדירי בגודל הדפסה custom כך יצא לך במדוייק גודל המסמך שקבעת. (ולא הקובץ שהדפסת ממורכז בתוך A4)
וכמובן אם את מעוניינת בסימני חיתוך. יש שם במדפסת את האופציה לכל ההגדרות של סימני חיתוך.

וכמובן את הקובץ שיוצא לך (סיומת PS) את זורקת לתוך הדיסטילר (שמובן שהוא לא אקרובט רידר)

בדיסטילר את יכולה להגדיר את ההגדרות שאת מעוניינת (press מומלץ)..

בהצלחה

• הוסף לסימניות
גליון: טקסט בלי אפקטים הוא אכן לא וקטורי - אך כלהשאר כן
GADK - מה זה PRESS שציינת שם?

• הוסף לסימניות
זה בהגדרות של הדיסטילר.
את מגדירה לאיזו איכות את מעוניינת לדסטל את הקובץ .

• הוסף לסימניות
ודרך אגב.. טיפ נחמד
ברגע ששומרים באינדיזיין הגדרות ייצוא
הדיסטילר מקבל גם את ההגדרות האלו וכך אפשר לבחור במקום press את ההגדרות ששמרתם באינדיזיין.

• הוסף לסימניות
עוד טיפ קטן לגביי הגדרות של סימני חיתוך.
בייצוא לPDF עם סימני חיתוך
אם יש צורך בגלישת צבע. והשתמשתם בהגדרות של אינדיזיין לבלידים. (לדוגמא אם קבעתם בבליד 3 מ"מ)
כשמסמנים בייצוא "סימני חיתוך" לא לשכוח לסמן למטה את ה-V שאומר use docoment bleed settings
ואז הסימני חיתוך יהיו עם צבע הגלישה ולא על רקע לבן.

• הוסף לסימניות
איפה אני מגדירה את הדיסטיילר בשביל לקבוע באיזו איכות להדפיס?

• הוסף לסימניות
ב- default setting (למעלה) יש לך כל מיני אופציות- press quality זה לדפוס (ז"א, הכי טוב) חוץ מזה אפשר גם ב high quality print.
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה