כללי סגירה bmp לבקשת המעמד

• הוסף לסימניות
ערב טוב.
אולי מישהו יודע איך גרפיקאי אמור לסגור קישוטים בסגירה של bmp למעמד שמתעקש רק על הסגירה הזו כי הוא טוען שרק היא מתלבשת לו בתג? אבל, ואני מדגישה, הוא מבקש שלא יהיה רקע לבן סביב האלמנט, כל הנסיונות שלי לסגור מכל התוכנות לא צולחות ותמיד זה יוצא עם לבן סביב,
מודה לכל מי שידע לעזור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סגנון חדש;1927997:
ערב טוב.
אולי מישהו יודע איך גרפיקאי אמור לסגור קישוטים בסגירה של bmp למעמד שמתעקש רק על הסגירה הזו כי הוא טוען שרק היא מתלבשת לו בתג? אבל, ואני מדגישה, הוא מבקש שלא יהיה רקע לבן סביב האלמנט, כל הנסיונות שלי לסגור מכל התוכנות לא צולחות ותמיד זה יוצא עם לבן סביב,
מודה לכל מי שידע לעזור.
אכן רק פורמט זה נתמך בתג אבל זה לא שומר שקיפות ולכן חייב להיות רקע לבן מסביב, לא מבין מה מפריע לו הרקע מאחור

• הוסף לסימניות
כשהוא מייבא את העיטור לתג שיגדיר גובה מלבן מקיף 0 ס"מ והכל על מקומו יבוא בשלום.

• הוסף לסימניות
אני סוגר באילוסטרייטור על 2000 DPI ותמיד בקובץ של התמונה הוא נותן לי רק את התמונה בלי כל הדף הגדול שמסביב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה