סגירת סוג של נישה לארון עם דלת מחיצה

• הוסף לסימניות
יש לי מסדרון רחב 1.48 בערך, אורכו 3 מטר +-, המסדרון הזה מוביל רק לחדר ממ''ד. ( מדובר על איזה שהיא תוספת בניה של תמ''א) אני מעוניינת לסגור ארון אכסון על חלק ממנו כך שישאר לי רווח סטנדרטי של מעבר כמו פתח לחדר למשל( סביב 80) עלה לי רעיון לסגור עם דלתות מחיצה ודופן צידית עם מדפים על הקיר במקום להקים שם ארון ממש. מה שיחסוך עוד כמה סנטימטרים. אני מחפשת המלצות לאנשי מקצוע שעושים דברים כאלה או רעיונות בסגנון. ואולי יהיה גם מי שיחכים אותי עם תמונה לדבר כזה.
תודה מראש לעונים!

• הוסף לסימניות
מאחר והמסדרון ארוך 3+
ככל שתצמצמי את הרוחב הוא יראה יותר ויותר צר
לכן בהתחשב באורכו הייתי ממליצה לך להשאיר כמה שיותר רוחב, לפחות 1.10
כך שישאר לך ארון 38 ועומקו בלי הדלת יהיה 36
מקום מצוין לאחסון מגבות, כלי מיטה וכדומה
בנוסף הייתי מציעה לך לעשות את הדלתות ממראה או לפחות חצי מהגובה כך שגם יתן תחושת מרחב
ואם את לא מעוניינת ממראות תוכלי לעשות משהו בצבע של הקיר כך שישתלב עם הקיר ולא יהיה בולט מדי לאורך כל הפרוזדור
אגב, בפרוזדור כ"כ ארוך הייתי מציעה גם לחשוב על משחק בפסי לד
בנוסף, שימי דעתך לנושא החימום, בבתים כאלה אני נותת נקודת חימום נוספת לפרוזדור

• הוסף לסימניות
אני מדברת על פרוזדור שמוביל לחדר בודד. שנית סליחה שאני שואלת ואם זה יותר קצר אז מה? ביקשתי עזרה ספציפית הרוחב הוא כאן מה שמשנה.

• הוסף לסימניות
אם זה יותר קצר אז מה?
כשהמסדרון קצר גם אם הוא צר זה לא כ"כ נורא.
במסדרון ארוך, בפרט בלי יציאות לחדרים, כדאי שיהיה רחב יותר, שיתן הרגשה טובה.
עשיתי ארון במסדרון מרכזי בבית (מהסלון והמטבח לכל החדרים, שירותים וכו') באורך 4 מטר, השארנו מסדרון 1.1 ועדיין מאד מרווח ונעים. במסדרון כמו אצלך הייתי משאירה רוחב מטר, ומקסימום עושה משהו בקיר השני שייתן עניין, ולא ישעמם ללכת במסדרון.

• הוסף לסימניות
מסדרון של 3 מטר זה נקרא ארוך?
בדר"כ המסדרונות שאני מכירה ארוכים פי שתים מזה.
לי יש פרוזדור של כ 7 מטר
רוחב מטר
נראה מצוין
סליחה על ההקפצה,
יש מצב לתמונה של המסדרון הארוך -7 מטר?
אני מתלבטת לגבי מסדרון 6 מטר רוחב 95 ס"מ.
מסדרון ללא דלתות, וזה מלחיץ אותי איך יראה. נראה לי ממששששש צר בשביל כזה אורך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה