סגירת סרט באפטר אפקט

• הוסף לסימניות
אני מנסה לסגור סרט באפטר אפקט.זה על בסיס פרויקט מוכן בFULL HD.אני מיצא בקובץ AVI
יומא לי נפח של 7G .איכות ברמה גבוהה אבל אני לא יכולה שזה יקח כל כך הרבה נפח.זה סרט של דקה...

מה ההמלצות שלכם לפחות נפח אבל איכות טובה?

• הוסף לסימניות
זה כבר האשכול השלישי בנושא הזה, מה יש לכם מ AVI? תעזבו אותו כבר... זה פורמט ישן...
תסגרו ב H.264.
:)

• הוסף לסימניות
סגירה מאפטר, תמיד שוקלת בצורה בלתי פרופורציונאלית.
סגרי באנקודר/פרימייר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בלון;1032033:
סגירה מאפטר, תמיד שוקלת בצורה בלתי פרופורציונאלית.
סגרי באנקודר/פרימייר.

הכל תלוי בפורמט ובקידוד, זה לא משנה אם זה מאפטר או פרימייר או אנקודר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;1032408:
הכל תלוי בפורמט ובקידוד, זה לא משנה אם זה מאפטר או פרימייר או אנקודר.

וכיוון שאין כאן אף מתנדב להעברת סדנא על ייצוא,
קל יותר לשלוח את הניקים לתוכנות המיצאות מראש באופן כזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בלון;1032409:
וכיוון שאין כאן אף מתנדב??? להעברת סדנא על ייצוא,
קל יותר לשלוח את הניקים לתוכנות המיצאות מראש באופן כזה.

נכתב ע"י HDAS;1032461:

וחוץ מזה, לא כל אחד שקצת מקשקש בתוכנות, מעונין בסדנא מסוג זו.
(נכתב לאחר כמה וכמה המלצות שלי באישי, לניקים שמסתבכים שוב ושוב בעניני יצוא.)

• הוסף לסימניות
האם אפשר ליצא סרט HD שמיועד לDVD ב- H.264? (לרב אני מיצאת MPEG2 מפרימייר וAVI מאפטר שמיועד להערך שוב בפרימייר)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Yafittz;1033171:
האם אפשר ליצא סרט HD שמיועד לDVD ב- H.264? (לרב אני מיצאת MPEG2 מפרימייר וAVI מאפטר שמיועד להערך שוב בפרימייר)

את מתכוונת לסגור אותו באנקור, לDVD?

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל המשיבים והעוזרים.תבורכו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה