כללי סגירת קובץ בפוטושופ לpdf

• פותח הנושא bhj
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי קובץ כבד בפוטושופ (600 רזולוציה) ואני צריכה לסגור אותו לpdf ומשום מה אני לא מצליחה עם המדפסת שיש לי, יש למישהו עצה בשבילי?

• הוסף לסימניות
אולי יש למישהו מדפסת pdf טובה? יש למישהו קישור?

• הוסף לסימניות
הכי מומלץ 800 scitex dolev
הוא קיים באפשרויות של ווינדוס
ומה אם שמירה בשם לפי די אף, לא מניב תוצאות טובות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י riki-v;261136:
הכי מומלץ 800 scitex dolev
הוא קיים באפשרויות של ווינדוס
ומה אם שמירה בשם לפי די אף, לא מניב תוצאות טובות?
יש לי שם שלושה סוגים,
משנה איזה מה800?

• הוסף לסימניות
השתמשתי בכמה.
בpdf955 יצא לי טוב, אבל הקובץ שוקל מאד מעט.
הוא שוקל רק 4 מ"ב, ואם אני שומרת את אותו הקובץ בjpgהוא שוקל 23 מ"ב.
מה זה אומר?
לנסות את הדולב?

• הוסף לסימניות
ריקי, ניסיתי עם הדולב 800 והמרתי אותו בדיסטילר,
עכשיו הוא שוקל 180 ק"ב.
זה נורמלי????
מישהו יכול לעזור לי? אנא!!! מדובר בקובץ כבד מאד, האם זה הגיוני???
הוא צריך לרדת לדפוס ה י ו ם !!! הצילו!!

• הוסף לסימניות
הי, רגע!
פתאם שמתי לב שהוא "הדפיס לקובץ" רק קטע אחד, כאילו בתוך עמוד a4. מה עושים איתו?

• הוסף לסימניות
מה הגודל בסנטימטרים? את צריכה במאפיינים לבחור גודל דף יותר גדול מהקובץ שלך ואז הוא ישמור את הכל, לגבי גודל הקובץ בהחלט ששמירה ל-פי סי ואח"כ המרה לדיסטילר מקטין מאוד את הקובץ, אבל בכל מקרה תמיד תפתחי את הפי די אף לראות שהכל בסדר!

• הוסף לסימניות
מה בכלל יותר מומלץ להדפיס למדפסת PDF או לשמור בשם לPDF?

• הוסף לסימניות
שוב! הכי מומלץ זה הדיסטילר.

• הוסף לסימניות
bhj הסתדרת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה