כללי סגירת קטלוג

• הוסף לסימניות
עשיתי קטלוג 120 דפים צבעוני עם הרבה תמונות מודפס בפרוצס
משהו יודע איך הכי טוב לסגור לדפוס?
תודה

• הוסף לסימניות
לא משנה באיזו תוכנה עיצבת את הקטלוג >
תפתחי באינדיזיין 120 דפים (צמודים) בגודל של הקטלוג, הוסיפי סימני גלישה ומקמי את העמודים >
FILE > PRINT
בהגדרות ההדפסה תבחרי ב-PS, הגדירי את הבלידים, ואת רזולוציית ההדפסה ולאחר מכן דסטלי את קובץ ה - PS.

• הוסף לסימניות
צילומי מסך -

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 96.9 · צפיות: 9
  • Untitled-2.jpg
    KB 92.9 · צפיות: 7
  • Untitled-3.jpg
    KB 81.6 · צפיות: 6
  • הוסף לסימניות
עשיתי בדיוק לפי ההוראות וזה חותך לי את השוליים מגדיל הכול וחותך לי כל משנמצא בצדדים

• הוסף לסימניות
תני לי לנחש שגודל עמוד הוא פחות מA4...
צריך להזין את גודל העמוד או לבחור באפשרות custom.
בנוסף גודל העמוד צריך להיות הגודל נטו + באפשרות בליד למטה לכתוב כמה בליד את רוצה שיהיה ואז כשאת מסמנת את המשבצת של "בליד" - הוא מוסיף לגודל הדףגם את גודל הבליד שהגדרת + הרקע שנמצא שם.

• הוסף לסימניות
אוקיי, תשני כך -

קבצים מצורפים

• Untitled-4.jpg
    KB 92.2 · צפיות: 11
  • Untitled-5.jpg
    KB 95.9 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
לא זה A4 אני מנסה הכול וזה פשוט לא הולך

• הוסף לסימניות
כל הכיף באינדיזיין שלא צריך לדסטל.
יש אופציה: file-adobe pdf presets
ונותנים את הנתונים הרצויים כמו גלישה, בליד וכד'
וזה שומר ישר לpdf
2.jpg

קבצים מצורפים

• 2.jpg
    KB 139.8 · צפיות: 6
  • Picture 2.jpg
    KB 115.3 · צפיות: 10

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה