כללי סגירת תמונות RGB לדפוס

• הוסף לסימניות
הכנתי חוברת עם הרבה תמונות ובעוונותי הרבים שכחתי להפוך אותם לcmyk
האם יש דרך אוטמוטית בסגירה לpdf או postscript לסדר את זה?
או שאני צריכה לשנות תמונה תמונה ע"י אקשן ולעדכן בלינקס? (זו הדרך שאני מכירה)
אני ישמח לשמוע שיש דרך מתוחכמת יותר פשוט זה הרבה תמונות מתיקיות שונות.

תודה!!

• הוסף לסימניות
בעקרון אפשר להשאיר לדפוס לסדר את זה.
אפשר גם לשנות אותו באוקרובט. (אולי רק בגירסאות החדשות יותר).
ואם יש לך פיטסטופ, זה ודאי לא בעיה.
כמו כן, אפשר להריץ אקשן בפוטושופ שעושה את העבודה, וזה הכי בטוח ונכון לעשות.
ומה שאמרת שהתמונות נמצאות בתיקיות שונות: אפשר באינדיזיין לשמור אותם כPackage, ואז יש לך את כל התמונות בתיקיה אחת.
כמו כן, אם זה בתיקיה אחת רק נמצאים בתתי תיקיות, אפשר להגדיר זאת בפושטופש שיקח גם אותם.

• הוסף לסימניות
בזמן ייצוא הקובץ, אדובי אינדיזיין המירה את התמונות לקבצי היעד (באם הוגדר) לCMYK.

אפשר להמיר גם באקרובט פרופשיונל.

ההמרה בפוטושופ לCMYK, היא נכונה, אבל רק בזמן סיום העבודה, אחרת , תהיה איזושהיא מגבלת עבודה בחלק מאפשרויות הפוטושופ

• הוסף לסימניות
אני חושבת שזה לא נכון להשאיר את השינוי לcmyk לסוף
כדי שלא יקרה מצב של שיכחה כדאי מיד להפוך לצבעי דפוס
כמובן לאחר שהתמונה עברה תיקוני צבע במידת הצורך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיקה;208657:
אני חושבת שזה לא נכון להשאיר את השינוי לcmyk לסוף
כדי שלא יקרה מצב של שיכחה כדאי מיד להפוך לצבעי דפוס
כמובן לאחר שהתמונה עברה תיקוני צבע במידת הצורך.

את צודקת!
לי זה ברח מהראש וגיליתי את זה במקרה בבדיקה של האינדיזיין (בכלל הלכתי לבדוק פונטים)
זה עשה לי אזהרה שיש בקובץ תמונות rgb

תודה לכלוכם על העזרה
בסופו של דבר החלטתי לא להסתכן ושיניתי תמונה תמונה ע"י קשן ועידכני ב"לינקס"
(ונתנו, תודה שהזכרת לי את ענין הpacjae זה חסך לי זמן יקר)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה