כללי סגנון הכתיבה בפרוג! | הקריאה חובה למצטרפים

• הוסף לסימניות
צודק בכל מילה! צריך להחמיא ולהעיר בעדינות בצורה טובה!!!

זה יותר חשוב מהכל בחיים!! גם ממקצועיות וכו'

• הוסף לסימניות
באמת רק כך אפשר להפיק תועלת מהפורום

• הוסף לסימניות
באמת, הגיע הזמן לשנות!

נראה לי שלא רק כאן, במקום המקסים הזה צריך להיות שינוי. אם כבר, אז כשמתרגלים לראות הכל בעין טובה, לדון לכף זכות, תוך כדי מרוץ החיים השוטף (ובלשון עממית: יומיום), לא נצטרך להודעות כאלו מטעם הנהלת פרוג.
אולי לכבוד השנה החדשה נקח על עצמנו חצי שעה של עין טובה? המשיח עומד להגיע (ואני לא מחב"ד) ואז אם נדבר לשון הרע כתוצאה מעין לא טובה ידעו מזה כולם.

ואידך זיל גמור...

:)

שנה טובה לכ-ו-ל-ם.

• הוסף לסימניות
מצטרפת להנ"ל
כל מילה נכונה
חברה, אל תנסו למצוץ מחמאות ולא לסחוט הערות
תהיו כנים!

• הוסף לסימניות
יפה מאד, אין מילים!
רק ככה אפשר להתקדם בחיים.
(רוחניים וגשמיים)

המשיכו ! חזק חזק!

• הוסף לסימניות
חשוב מאד לשמור על היחס הטוב בין אדם לחברו כל השנה ובפרט בעשרת ימי תשובה
שנזכה כולנו לגאולה שלמה
ישר כוח למנהלים על הקפדה והתזכורת להתנהג בכבוד ובהערכה אחד לשני

• הוסף לסימניות
הקב"ה ישלם שכרכם!! יוזמה מבורכת כזו, הכל על טהרת הקודש.
יישר כח!

• הוסף לסימניות
אתר מנצח!! אני כל כך שמחה שהגעי לכאן ולחשוב שזה היה ממש במקרה

• הוסף לסימניות
חזק ונכון. שביקורת הורסת .מסיטה את ידינו לחבילת הטישויים הקרובה.
ואכן תפילתי שחוץ מתפילות ימים הנוראים לא תזדקקנה ידינו לטישויים אלא לבכי של שמחה....

• הוסף לסימניות
מי שמעלה לפורום דוגמת עבודה על מנת לקבל הערות על מקצועיות העבודה ו/או ביקורת מסויימת, כדאי שיגדיר מה הוא רוצה ומצפה מחברי האתר. עם זו עבודה שרואים שהיא של "מתחיל" אפשר לשלוח הודעה פרטית עם הביקורת הרלבנטית. והכל לשם שמים... וגם... גם להתמקצע... ולהשתפר כל הזמן. המון הצלחה לכולם!!!!!

• הוסף לסימניות
סגור,צודק ואין על זה ויכוח

• הוסף לסימניות
יישר כח להנהלת האתר שמלבד הדאגה למקצוע דואגת למידות טובות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ORi770;93256:
אני מסכים איתך כל מילה, מנסיון אישי...
רק יש לי בעיה, אם תרשה לי.

כשאני שולח מודעה, אני רוצה לשמוע באמת הערות ולהיעזר. לא סתם פידבקים משעממים.
ראיתי היום הודעה, עם כמה הערות "יפה מאוד", "מצויין", "נחמד" וכו' והמודעה, לא נעים, לא שווה אותם.

אני מסכים כל מילה עם דרך ההגבה, שצ"ל בכבוד ובפרגון. אבל זה חייב להיות בפרופורציה.

צודק, אבל הם גם צודקים, גם הערות ספציפיות אפשר לכתוב ולהעיר בצורה בונה.

• הוסף לסימניות
שלום וברכה לאט לאט תבין מה הולך פה אבל להגיב תגיב באשכול המיועד לכך
באשכול של איך הייתם רוצים לרכוש את הפונטים
הרבה הצלחות ושהות נעימה

• הוסף לסימניות
לא התכוונתי להגיב כאן, אין לי מושג איך זה הגיע לכאן, כנראה טעטת של טירונים :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה