כללי סגנונות GREP

• פותח הנושא LF4
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי טקסט שלפני כל בולד מגיע הסימן #.
אז הגדרתי לו בסטייל שיחליף את זה אוטומטי לסטייל בולד.
הבעיה היא שנשאר הסימן #, וכאשר ניסיתי למחוק את זה בהחלף. מתבטל גם ההגדרה של הבולד.

השאלה היא:
האם יש אופציה להגדיר לו בסטייל שיהפוך אותו לבולד, וימחק את הסימן #

• הוסף לסימניות
ומה רע לעשות את זה בהחלפה ואז פשוט למחוק את הסימן # ?

• הוסף לסימניות
אני רוצה לתת את זה דווקא בסטייל. כי זה הדרך היחידה להחיל שני סגנונות על אותו טקסט.
ויש לי בולד בתוך סוגריים - שגם את זה אני מחליפה בסטייל.

• הוסף לסימניות
אקעי.
הסתדרתי
הכנסתי לאותו סטייל שלושה שורות של גרייפ.
בראשון אני מחליפה את כל הסוגריים.
בשני את כל מה שבין # - לבולד
בשלישי אני נותנת ל לתו # סטייל בלי צבע וברוחב של 1 %.

• הוסף לסימניות
כתבתי את הנוסחא הבאה בשביל להקטין כל הסוגריים המרובעים, וגם כאשר הם מגיעים בתוך עוד סוגריים, ומשום מה יש כמה סוגריים שלא התקטנו
(\[)(.+?)\1?\)([^[]+\])?

יותר נכון לשאול.
איזה נוסחא צריך לכתוב שהוא יקטין כל סוגריים, גם עגולים וגם מרובעים. גם אם הם מופיעים אחד בתוך השני.

• הוסף לסימניות
על השאלה ראשונה:
בעיקרון כל זמן שהסגנון תו מוחל רק ע"י הסגנון גרפ, ברגע שהמחיל (במקרה שלנו #) נמחק, אז נמחק איתו גם הסגנון. גם אם המחיקה תהיה ע"י קונדישן Conditional Text.
אפשרות אחת להתגבר עליו, ע"י חפש סגנון תו זה, ולהחליף אותו עם אותו סגנון תו. ואז הסגנון תו יקבל משנה תוקף ולא יימחק במחיקת הסטייל. (אבל אם כך, אפשר כבר ישר לחפש אותו בחפש והחלף. ולא הבנתי מה זה קשור בעובדה שיש כמה וכמה סגנונות תו בתוך הפסקה).

לגבי הסבסי"ם (סוגריים בתוך סוגריים), דבר זה נידון כאן בפרוג אריכות.
לכאורה במקרה שלך, הכי פשוט זה נוסחה של או סוגריים מרובעות או סוגריים עגולות, ואז בכל מקרה הוא אמור להקטין. (דהיינו לא לערבב את העגולים והמרובעים, אחרת הוא יעצור במקומות לא נכונים)
קוד:
[RIGHT]\(.+?\)|\[.+?\]
[/RIGHT]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה