סדינים שנופלים

• הוסף לסימניות
מזדהה מאד, סדין עם גומי בארבע קצוות לא עזר אצלי בכלל. כנראה שהבעיה היא באמת כשהמזרנים מתיישנים ומתבלים (חדר שינה). ניסיתי להחליף מגיני מזרון, לקנות סט מצעים חדש, גם הגומי המדובר לא עזר, איכשהו הסדין הצליח להשתרבב החוצה. עדייו מצפה להברקה הגאונית שתפתור את הבעיה.(חוץ מקניית מזרנים חדשים)

• הוסף לסימניות
גם הגומי בקצוות מתבלה, לא רק המזרן.
אני מבינה לפי פשטות התגובות שיש כאלה שמזרני חדר שינה נמוכים אצלן ויש כאלה שגבוהים מאוד. גם לדגם של הסדין יש משמעות, ישנם דגמים אמריקאים שנותנים יותר בד וממילא ניתן לתפוס אותם טוב יותר.

• הוסף לסימניות
יש לי שני מזרונים זהים, ומצעים זהים,
כשאני מצפה, הסדין לא זז עד להחלפה,
וכשמשהו אחר ;))) זה נוסע...

אם הסדינים תואמים את רוחב המזרון (וחשוב לשים לב לזה)
אני מצפה את המזרון,
מרימה אותו ומותחת מכל הכיוונים אל מתחת למזרון,
מנחיתה אותו ודואגת שהסדין כולו תחוב ומתוח הייטב.
עכשיו המזרון עצמו מונע מהסדין לברוח, וכל זמן שאין עודף סדין מעל המזרון אין מה שיתחיל לנסוע וימשוך אחריו את שארית הפליטה...

מקווה שיצאתי מובנת:)

• הוסף לסימניות
מיג תיזהרי,
עוד יבקשו ממך לבוא לצפות מזרנים בביתם!
אצלי למשל המזרנים גבוהים וכבדים יחסית. לכן אני מעדיפה למתוח אותם בזמן החלפת המצעים, כל צד מקבל יחס אישי. כשהמזרן עומד על צידו. זה במקום להצניח אותם בבת אחת מצד לצד בכדי שלא יברח לי משום כיוון. כמו שהתרגלתי לעשות בבית הורי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תור הזהב;828327:
מיג תיזהרי,
עוד יבקשו ממך לבוא לצפות מזרנים בביתם!
אצלי למשל המזרנים גבוהים וכבדים יחסית. לכן אני מעדיפה למתוח אותם בזמן החלפת המצעים, כל צד מקבל יחס אישי. כשהמזרן עומד על צידו. זה במקום להצניח אותם בבת אחת מצד לצד בכדי שלא יברח לי משום כיוון. כמו שהתרגלתי לעשות בבית הורי.

אכן,
גם אני לא מנחיתה את המזרון בבת אחת,
אלא מורידה תוך כדי תפיסת הסדין,
האמת היא שקודם מותחים את ימין, (או שמאל)
משעינים עליו את המזרון ומותחים את הצד השני תוך כדי הורדה ששומרת על הסדין,

יותר נכון לומר כך.
צודקת.

אלא נפתח קורס?
בפרוג?

(:):):))

• הוסף לסימניות
כמה וותק צברו המזרונים שלכן? שלי עברו גיל בר מצווה. האם זהו ההבדל? גם אני משקיעה במתיחת הסדין כפי שתארתן וזה לא הולך. הדבר היחיד שעוד לא ניסיתי זה מתיחת הגומי עם הקליפסים מצד לצד, רק באלכסון. עדין מצפה להברקה...

• הוסף לסימניות
אפשר לתפור סקוטשים לסדין ולמזרון- להדביק ולחבר את הצדדים בצורה מתוחה.

• הוסף לסימניות
נפילת סדינים קורית בד"כ אם שמים מגן מזרון מתחת לסדין. מיני המזרון מחליקים את הסדין החוצה. אני התחלתי להשתמש בסדין מתוח על גבי סדין וזה פתר את הבעיה הזו.

וזה אחרי שקיבלתי כל כך הרבה מכות מניסיון לתפוס את הסדינים עם התופסנים האלה. חשבתי שלקב"ה יש מספיק דרכים להכות בי מבלי שאעזור לו עם אלה.

הקיצר, סדין מתחת לסדין פתר את הבעיה.

• הוסף לסימניות
אני שמה את התופסנים על המגיני מזרון,
וזה נתפס מצוין!
הסדין שעליו אח"כ הרבה פחות מחליק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bhj;828660:
אני שמה את התופסנים על המגיני מזרון,
וזה נתפס מצוין!
הסדין שעליו אח"כ הרבה פחות מחליק

אני תופסת את המגיני מזרון והסדין יחד עם התופסנים והסדין עומד ישר ולא זז........

• הוסף לסימניות
על מגן מזרון ויתרתי כבר מזמן, בגלל הבעיה הזו :)

• הוסף לסימניות
התופסנים האלו הם בעקרון בשביל כיסוי לקרש גיהוץ לכן הם כ"כ קצרים.

אני קניתי שלייקע'ס, עובד על אותו רעיון רק יותר ארוך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה