סדנת הדרכה לעוסק פטור

• הוסף לסימניות
סדנת הדרכה לעוסק פטור להתנהלות נכונה מול הרשויות

אי"ה בשבוע הקרוב ביום שלישי י"ט אדר ב' בשעה 10:00
תתקיים סדנת הדרכה בסיסית מקוונת לכל המעוניין.
הסדנא היא ללא עלות - מס' המקומות מוגבל כל הקודם זוכה

יש להירשם מכאן

• הוסף לסימניות
מס' המקומות מוגבל - מהרו להירשם.

הדרכה חובה לכל עוסק פטור שלא קיבל הדרכה כזו בעבר.

• הוסף לסימניות
מי שיש לו שאלות ספציפיות כלליות יוכל לרשום כאן שנדון עליהם בסדנה אי"ה.

• הוסף לסימניות
נרשמתי
וצמליץ לכל בעל עסק וכל מי שמתכוון לפתוח עסק להירשם להדרכה
מנסיון אישי ומקצת היכרות עם אנשים בתחילת הדרך
יש הרבה שאלות ואי בהירות והסנא בא לתת את העמנה המקצועי
תירשמו ותיהנו ותקבלו סדר בראש על הדרך הנכונה להתנהל בפתיחת וניהול עסק

• הוסף לסימניות
פתחתי עסק לפני כשנתיים וכיום הוא די מושבת
מה תהליך הסגירה?
האם הוא מסובך?
מה אני יכולה להפסיד מזה?
אולי בעוד שנה שנתיים אני שוב אפעיל את העסק...

• הוסף לסימניות
מה תהליך הסגירה?
עוסק פטור?
לסגור במעמ במקום בו מדווחים הצהרת עוסק פטור
לאחר שיש את האישור ממעמ יש לפנות למס הכנסה ולבקש מהם לסגור (יש טופס היום כבר הם עונים לפניות יותר ביעילות)
ביטוח לאומי למלאות 6101
מה אני יכולה להפסיד מזה?
זה אתה צריך להתייעץ אם מישהו פרטני בהתאם למצב המדויק שלך. מאד משתנה בין אחד לשני

• הוסף לסימניות
תזכורת! הסדנא תחל אי"ה בשעה 10:00

• הוסף לסימניות
התנצלות! היו רבים לא קיבלו קישור או מאוחר מידי - בכל זאת אני לא מומחה בזה - בפעם הבאה כבר יהי' יותר טוב.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני גם אשמח בשעות הערב

תודה!

• הוסף לסימניות
מי שמעוניין שירשם בטופס. מס' המקומות מוגבל

• הוסף לסימניות
תודה, נרשמתי.

• הוסף לסימניות
ההדרכה הזו עד היום היתה בתשלום והייתה ללקוחות מתענינים בפגישה אחד על אחד.
עכשיו עשיתי הדרכה כזו כללית בקבוצה גדולה ובס"ד היו מאוד מרוצים.
בעתיד אי"ה הדרכות אלו יהיו בתשלום, כרגע אני חושב לעשות שוב הדרכה חינמית במידה ויהיו מספיק פניות.
מי שיכול לעניין בעלי/בעלות עסקים בסדנא זה ממש חשוב לדעתי בפרט למי שלא קיבל בעבר הדרכה כזו ובד"כ מהמידע שלי לא מקבלים את זה בשום מקום.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה