כללי סדרת מודעות. מה דעתכם?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד עיצוב נפלא, במילים בראש העמוד בס"ד הייתי שם משקל קל יותר,

למילת הכותרת הייתי מוריד את הקו ואולי גם את ההצללה....

את הכיתוב הייתי ממרכז לשני הכיוונים ואולי מקטין טיפה את הכתב...

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
שאני אתן חו"ד למורה שלי? אתה תותח ;)

• הוסף לסימניות
משהו מקסים מזמן לא ראיתי מודעה מוצלחת כל כך...
לדעתי גם כן ההצללות מיותרות או אולי לעדן טיפה
וזהו פשוט מושלם!

• הוסף לסימניות
אין מילים, אחרי כל ההארות...

• הוסף לסימניות
מה רע בהצללות? באמת שלא הבנתי.

באמת כפי שהעירה אחת המגיבות במוודעה של המדפסת ההצללה זה לא באמת הצצלה אלא סתם מריחה וטשטוש, אבל גם בעץ וגם בברווז ההצללות אמנם לא ממש דרושות אבל זה קטע של "אופנה" בעיצוב, אז זרמתי עם זה.
תודה לכל המגיבים.
בשמחות!

• הוסף לסימניות
אמן! משהו משהו משהו!!!! מתחברים מיד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפצ'יקו;356128:
מה רע בהצללות? באמת שלא הבנתי.

באמת כפי שהעירה אחת המגיבות במוודעה של המדפסת ההצללה זה לא באמת הצצלה אלא סתם מריחה וטשטוש, אבל גם בעץ וגם בברווז ההצללות אמנם לא ממש דרושות אבל זה קטע של "אופנה" בעיצוב, אז זרמתי עם זה.
תודה לכל המגיבים.
בשמחות!

אופנה אופנה, אבל פה זה פשוט לא מתאים!

אם אתה שם ויז'ואל של מצלמה, משקפיים, תכשיט או... מדפסת - ההשתקפות יוצרת רושם של חפץ המונח על משטח חלק ומבריק - והמסר הוא יוקרתי/ הייטקי / חדשני.
אבל זה פשוט לא מתאים לעץ, שגם מי שחולם שצומחים עליו דולרים - מצפה שיהיה נטוע באדמה! קל וחומר לא אוז - שגם הויז'אל מספר שעומד על הדשא!

בקיצור - מודרני או לא, צריך להיות הגיוני: אם אתה דווקא רוצה השתקפות - אז רק במודעה הראשונה, ואם אתה רוצה דווקא קו אחיד - תסיק את המסקנה לבד.

ועל המודעה בכלליות - אין לי מה להוסיף. כל מילות ההתפעלות שלי כבר נאמרו על-ידי קודמי!

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מאוד יפה ומושקע
אך המודעה תהיה יותר מושלמת
עם הטקטטס יהיה מיושר לשני צדדים
או לימין
ככה זה קצת לא מספיק מאורגן

• הוסף לסימניות
אין מה להוסיף..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמי;356233:
אין מה להוסיף..
אכן! :)
על הלוק היפה - דיברו.
על הקופי המצוין והממגנט - דיברו.
אפילו על השקיפות הלא נכונה - כבר דיברו. :rolleyes:

מממ.... מה אוסיף? :confused:
אה!
גווני הגרדיאנט ברקע טיפטיפטיפונת רבים מדי. נראה לי שהיה רצוי להפחית קצת, ואולי להחיותם מעט.
(במיוחד לאור ריבוי המלל - שמסתבר שהוא חיוני.)

אבל כמובן שחוצמזה..... אה, כבר אמרתי. :D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Graphic;356169:
אופנה אופנה, אבל פה זה פשוט לא מתאים!

אם אתה שם ויז'ואל של מצלמה, משקפיים, תכשיט או... מדפסת - ההשתקפות יוצרת רושם של חפץ המונח על משטח חלק ומבריק - והמסר הוא יוקרתי/ הייטקי / חדשני.
אבל זה פשוט לא מתאים לעץ, שגם מי שחולם שצומחים עליו דולרים - מצפה שיהיה נטוע באדמה! קל וחומר לא אוז - שגם הויז'אל מספר שעומד על הדשא!

בקיצור - מודרני או לא, צריך להיות הגיוני: אם אתה דווקא רוצה השתקפות - אז רק במודעה הראשונה, ואם אתה רוצה דווקא קו אחיד - תסיק את המסקנה לבד.

בהצלחה!

כל הרעיון של הקונספט זה להציג משהו מדומיין, הלכתי פה על סגנון מיזאנסצני של מדע בדיוני, אווירה סטרילית משהו...
חוצמזה, תראו את העץ בלי השתקפות. תסכימו איתי שזה נראה צף בלי נקודת אחיזה או קו בסיס שיעגן את זה ב"מציאות".

תודה תודה תודה לכולם על ההערות!

קבצים מצורפים

• A2.jpg
    KB 864.3 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
לענ''ד על הביצים להיות במצב שכיבה. הדשא לא מספיק גבוה כדי לתמוך בתנוחה המאונכת. הפריעו לי גם ההבדלים הניכרים בגדלים.

עוצמתי.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!!!!

מיוחד!!

עבודה נעימה לעין במיוחד!!!!

• הוסף לסימניות
מיוחד!
כמו שכתבו הקודמים- השקיפות מיותרת.
אבל אם בכל זאת תשארו איתה, שימו לב למשהו לא ריאלי בשקיפות של האוז.
שכבת הדשא מעל שכבת האוז אבל בשקיפות זה נראה ששכבת האוז מעל שכבת הדשא.

• הוסף לסימניות
הרעיון מבריק שחבל על הזמן,
וגם רמת ביצוע
אבל לגבי הצבעים המעט ישנוני, למה שלא תפרוץ עם צבע יותר חדשני ומושך?
נכון שלא תעשה שם צהוב וכו' כי זה לא מתאים למשכנתאות, וגם שזה צריך להיות יוקרתי,אבל מכאן עד רקע בז' כזה..חום...למה חמים.?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.