כללי סדרת מודעות

• הוסף לסימניות
בלי.
יפה להיות שותפים לכל התהליך, בפרט שהתוצאה כל כך נהדרת.

• הוסף לסימניות
אני אומרת בלי. כמה שיותר עוצמה למיטה.
הלוגו בשני גם כן יושב יותר טוב.

• הוסף לסימניות
בלי המדף.
הטקסט למטה עדיין כבד. והשורה מדור לדור שמגיעה ממש מעל הלוגו - מיותר לשים אותה בכזה גודל.
תשימי אותה ברוחב הבודי טקסט ותני ללוגו לנשום אויר צח
כמו כן צריך להרחיק עוד את הבודי טקסט לימין.
הייתי בודקת אפשרות להקטין אותו עוד טיפה

אלה הארות פיניש לעבודה מצויינת, אגב.

• הוסף לסימניות
קצת חיוור לי העסק בלי המדף.
למעשה הטרקטורים נותנים כתם צבע אחר, ולכן קשה לי לתת המלצה לעוד משהו.
(כי המדף על התחרה שלו לא מתאים לסגנון העיצוב של המיטה)

• הוסף לסימניות
אני על סף איבוד סבלנות...

נראה שהטקסטים אכן השתפרו. גם אני שנאתי את המשפט הגדול הזה. כך בסימטריה לבודי טקסט הוא מספיק גדול?

אני חושבת שחשוב הכתם צבע של המדף. שהמודעה לא תהיה מבוגרת לגמרי.
אם מה שמפריע זה הסבתאות שלו, ככה יכול ללכת? (לא ממש ברור מה זה, אבל מה משנה, לא אמורים להתעמק... עושה לי רושם של מדף מחימר או משהו כזה)

קבצים מצורפים

• מדור לדור3.jpg
    KB 590.1 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
אפשר להבין אותך...
נראה לי שכאן זה כבר עניין של טעם.
המודעה בכל מקרה עצומה ומן הסתם תקבל את היחס הדרוש לה.
איפה את מפרסמת?
(שנוכל לחפש)

• הוסף לסימניות
יעלה לדפוס, לא תגמרי עם זה, אם תתחשבי בכל דעה ותיקון, מודעות מצויינות ועכשיו עוד יותר.

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• מדור לדור3.jpg
    KB 584.6 · צפיות: 14
  • נדנדה היא נדנדה.jpg
    KB 593 · צפיות: 11
  • נדנדה היא נדנדה ב.jpg
    KB 598.2 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
אני שמחה שמצאת פתרון מוצלח למדף,
הכל פשוט, יופי!
הרבה ברכות והצלחות!

• הוסף לסימניות
שימי את המודעה הראשונה (מתחילת האשכול)
על יד המודעה האחרונה והסופית
ותראי שהיה שווה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה