כללי סדרת פרסומות

• הוסף לסימניות
סדרת פרסומות לקורסי ציור מקסימים שעיצבתי.
התפרסם היום בכח הפרסום.

קבצים מצורפים

• חצי עמוד - צבעי שמן כתב שונה.jpg
    KB 349.7 · צפיות: 25
  • חצי עמוד - ציור דמויות.png
    KB 961.5 · צפיות: 27
  • חצי עמוד - אייר בראש.jpg
    KB 367.2 · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
יפה מאד!
קצת מפריע לי ה"נישוק" של העיגול לקצוות.
תצמצם את הרווח בין השורות בפיסקה שמתחילה במילים: אור וצל.

אח"כ, מושלם!!!

• הוסף לסימניות
מקסים ומאיר עיניים! אהבתי את המשחק בזוויות בכותרת.
קצת הפריעה לי הכותרת "למה דווקא באקוורל". הלוגו נמצא למטה ועד שמגיעים אליו ומבינים שמדובר בשם המקום, אפשר להבין שעושים אייר-בראש באקוורל... לכן אני מציעה או להרים את הלוגו או אולי לנסח את זה כך:" למה דווקא אצלנו".

• הוסף לסימניות
אני יודעת שאת מן הסתם לא אחראית על הניסוח
אולי שווה להעביר את זה לבעלת העסק כי היא משקיעה בזה כסף.
"בואי לעשות עם זה משהו" לא נשמע מספיק מבטיח.
מה יצא לה מזה? מקצוע? פרנסה? או סתם קורס בשביל להנות ולשעשע את עצמה?
יש עוד לא מעט נקודות שדורשות שינוי מהותי בטקסט.

לגבי העיצוב עצמו -
לא נוח לי בעין עם זה שהכותרת עולה על העיגולים, הם נראים טוב, וכדאי לתת להם את הכבוד הראוי. אפשר לצמצם קצת ריווחים בין שורות ולהוריד את הכותבת למטה.

• הוסף לסימניות
עוד קצת עבודה

שלום.
המראה הכללי של הפרסום נראה בסדר, אבל לדעתי קצת עמוס.
הציור של הדיוקן לא נראה טוב, אם את רוצה למשוך אותי לציור מקצועי, צריך להיות אחד כזה בפרסום...
אני שואלת את עצמי האם הפרסום הזה היה מושך אותי ונראה לי כמו מקום רציני ומקצועי, לא בטוחה שהתשובה היא כן...
מקווה שעזרתי ולא פגעתי, אני מניחה שאם העלית לכאן את רוצה לשמוע דעה כנה.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קרן ד;1587348:
שלום.
המראה הכללי של הפרסום נראה בסדר, אבל לדעתי קצת עמוס.
הציור של הדיוקן לא נראה טוב, אם את רוצה למשוך אותי לציור מקצועי, צריך להיות אחד כזה בפרסום...
אני שואלת את עצמי האם הפרסום הזה היה מושך אותי ונראה לי כמו מקום רציני ומקצועי, לא בטוחה שהתשובה היא כן...
מקווה שעזרתי ולא פגעתי, אני מניחה שאם העלית לכאן את רוצה לשמוע דעה כנה.
בהצלחה.

תודה על ההערה.
אגב, בחירת הציורים לא שלי, הלקוחה הביאה את הציורים של המורות שתלמדנה בקורסים.

בקורס איור דמויות מדובר על קורס ידני ולא ממוחשב, וייתכן שהדמות המאויירת ידנית היא שיוצרת את הרושם הפחות מקצועי.
בכל אופן מדובר בקורס מקצועי וחשוב מאד כבסיס לציור בכלל, ע"י ציירת מנוסה בתחם, שאגב, יש לה כאן ניק.

• הוסף לסימניות
גם לי הפריע מעט הניסוח והרוחים
אבל בכללי הקפצת את המודעה מאוד
בקשר לקורס של הציור ידני - זה בכלל לא קורס חובבני
אי אפשר להגיע לציור דיגיטלי לפני שלומדים בכלל לצייר
אני למדתי אצלה בקורס הזה - זה קורס ברמה גבוהה מאוד
ולכן הפריע לי התמונה הפשוטה - שזה נראה שאחת מתחילה צירה
הייתי בוחרת איזה ציור קומיקסי או משהו יותר מורכב.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבושינקה;1587788:
גם לי הפריע מעט הניסוח והרוחים
אבל בכללי הקפצת את המודעה מאוד
בקשר לקורס של הציור ידני - זה בכלל לא קורס חובבני
אי אפשר להגיע לציור דיגיטלי לפני שלומדים בכלל לצייר
אני למדתי אצלה בקורס הזה - זה קורס ברמה גבוהה מאוד
ולכן הפריע לי התמונה הפשוטה - שזה נראה שאחת מתחילה צירה
הייתי בוחרת איזה ציור קומיקסי או משהו יותר מורכב.
בהצלחה!

את צודקת דבושינקה בהערתך שזה לא קורס חובבני, אם כך השתמע מדברי. תיקנתי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה