סדרת פשקוילים משעשעת שפרסם בית דפוס.

• הוסף לסימניות
אני רק הגרפיקאי (ביצועיסט בלבד במקרה הזה). זה כבר פורסם, ואני רק מעלה את זה להנאתכם.

קבצים מצורפים

• למה תשאל לשמי.jpg
    KB 166 · צפיות: 60
  • לא פסקה ישיבה.jpg
    KB 158.1 · צפיות: 54
  • בכל מקום אשר תהיה.jpg
    KB 162.6 · צפיות: 46
  • מכל מקום אשר תבוא.jpg
    KB 166.7 · צפיות: 43
  • כל הנקרא בשם.jpg
    KB 158.3 · צפיות: 40
  • מודעה רבא.jpg
    KB 196.6 · צפיות: 49
  • הוסף לסימניות
יפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
משווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

• הוסף לסימניות
אני מוכן להיות הראשון שיגיד שזה טיפשי (אני לא מדבר על הביצוע).

• הוסף לסימניות
הרעיון פגזי, אבל כמה זה ידבר לקהל היעד ה"ה הישיב'ע בוֹחרים וקהל האברֵיכים די בכל אתר ואתר, זו עוד שאלה.

• הוסף לסימניות
הביצוע יפה, הרעיון לא ייחודי בכלל הייתי מסתכן ואומר נדוש....
ואגב, כל המודעות מדברות בנוכח (תדפיס...) חוץ מהמודעה השלישית שמדברת בגוף שלישי (איפה הוא גר...) לתשומת לב.

• הוסף לסימניות
האמת שדי הופתענו שפירסומנו עלה לדיון כאן. אבל עכ"פ תודה לכל החברה' על הערותיהם המחכימות. למי ששאל - אכן הפרסומת הוכיחה את עצמה מעל ומעבר!!:)

• הוסף לסימניות
זה מרתק לקרוא, מודעה שאי אפשר לעבור עליה בלי לשים לב. ומשעשע בהחלט.
לא סתם עוד פשקוויל נדוש. מושך חזק את תשומת הלב של קהל היעד המדויק. מוצלח.

• הוסף לסימניות
אהבתי את הסדר של רשימת הישיבות בפשקוויל השני, תו"ת בין קמניץ לפוניבז', וכו' וכו'.

• הוסף לסימניות
הראשונים מוצלחים, אך האחרון שמדמה פשקויל- נדוש ולא מצחיק. (אפילו לא טרחתי לקרוא אותו עד הסוף...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה