כללי ** סוגיית שאטרסטוק **

• הוסף לסימניות
פתחתי את האתר שרשמת, באמת נראה מעולה
אני לא מבינה מה נדבקתי בשאטר עד היום עם המחירים ההזוים האלו, :mad::mad::mad:
סוף סוף יש תמונות במחיר נורמלי.

שניהם באמת באותו סגנון, גם אני אשמח להמלצות ממי שמכיר מאיפה עדיף לקנות..

• הוסף לסימניות
גם אני התרשמתי מאתר http://depositphotos.com/
מבחר יפה, מחיר שפוי, אפשר לעבוד במצפון נקי בלי לחפש היתרים :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sm05276;1658555:
האתרים פתוחים אבל רוב התמונות לא מסוננות כי אלו אתרים פחות שימושיים, הן נשלחות לבדיקה כמו כל התמונות משאטר

נכתב ע"י שרה חסידה;1658587:
כמה שיותר אנשים יכנסו ויחפשו, יהיו שם יותר תמונות מסוננות.

נכתב ע"י פוזי;1658599:
הם אמרו לי מזמן שיבקשו והם יסננו

נכתב ע"י פוזי;1658605:
ציטוט: למה באישי?
מעל במה זו אני מודיעה שכל האתרים שמוזכרים באשכול זה פתוחים 'נורמלי' לחלוטין,
מלבד האתר שמוכר תמונה בדולר, שהגשתי בקשה אבל עדין לא פתחו.
כל האתרים האלו נשלחו לבדיקה וא"א לחפש שם שום תמונה כי הכל מטושטש, זה לא נקרא אצלי פתוח, זה נקרא נעול,
צריכים לזה פיתרון

נכתב ע"י פוזי;1658633:

נכתב ע"י OR_Design;1658634:
ואוו.. איזה קשה!
אשריך!

נכתב ע"י sm05276;1658639:
פתחתי אותו אחרי שקראתי את האשכול הסמוך שלך. לא הצלחתי כ"כ להתרשם ממנו כי עוד לא ראיתי את התמונות (נשלחו לבדיקה) אבל את דספוניפוטו אני קצת מכירה ושמעתי עליו דברים טובים וגם ממשק נוח אז דבר ראשון ניסיתי שם. השאלה איפה יוצא יותר זול אם שניהם ממילא טובים.
לידיעתכן, עכשיו אין תמונות הממתינות לבדיקה, כלומר כל התמונות שנפתחו נבדקו.

• הוסף לסימניות
עשיתי כרגע בדיקה על דף תמונות. הכל נפתח תוך 3 דקות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה