כללי סוגי פונטים

• הוסף לסימניות
הגון יותר
צנוע יותר
מתבקש יותר
להתלונן דרך החברה, למה פה?
(אין כבר רגש?)

• הוסף לסימניות
אני באמת לא מבינה למה צריך לעלות את הבעיות שיש לך עם הפונטים פה בפורום?
הרי נאמר לך שישמחו לעזור לך ולקבל את ההערות שיש לך להוסיף, ועוד לקבל כסף בחזרה...
בפונטים שרכשתי מפונטייפ במחיר ממש מצחיק של 18 ש"ח למשקל במבצע לפני כשנה, לא נתקלתי בבעיה שציינת, וגם אם הייתי נתקלת הייתי יודעת שיש עם מי לדבר.
אישית אני יותר ממרוצה מהשירות. כי באמת הרגשתי שעם כל פניה שלי התייחסו אליי באנושיות ומתוך כוונה אמיתית לעזור!!
וגם לי היה כמה מקרים שר' אליהו עזר לי באופן אישי עם כמה טקסטים בעייתיים שהפתרון שלו בכלל לא היה קשור לגופנים של פונטייפ, ובכל זאת קיבלתי מענה לבעיה. ונחסך לי הרבה זמן וטרחה.
טרי מאתמול:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=100212

אז אפשר להבין שלפעמים יש עומס, ולא מקבלים מענה מיידי במקום. וגם שיש מקום לשפר פה ושם. ואף פעם אי אפשר לרצות ממש את כולם.
אבל כל עוד יש היענות לעזור, לשפר, להוזיל וכמה שיותר ללכת לקראת הלקוח- שיהיה באמת מרוצה , זה מראה שאנשים שם עושים עבודה טובה!

• הוסף לסימניות
יכולתי כנראה לשער שהעלאת ביקורת על "אחד משלנו" תהיה עסק רגיש ונפיץ, ותעורר תגובות נסערות.

אבל ככל שאני בוחן ביני לבין עצמי, אינני מוצא שאני נוהג בחוסר רגישות או חוסר צדק.

שאלו את עצמכם בכנות - האם הייתם נחלצים (או מוטב - האם נחלצתם בעבר) לטובתם של סטודיו אחרים לפונטים למול ביקורת שהייתה מועברת עליהם בפורום הזה?
האם כשם שאתם דואגים לטובתו של סטודיו פונטייפ אתם דואגים שהמידע שנמסר על יתרונותיו לעומת סטודיו אחרים, יהיה מידע אמין (שאם לא כן פוגע המידע באחרים)?
האם אתם דואגים גם לטובתם של גרפיקאים ומעמדים שצריכים להחליט היכן לרכוש על פי המידע הזה?

מדוע לא פניתי לפונטייפ ישירות? אני חושב שהוברר היטב שפניתי גם פניתי. גם ציינתי, ואציין שוב בשמחה, שאליהו הקדיש לי זמן ניכר בשיחת טלפון אישית ובה ניסה לעזור כפי שהיה נראה לו נכון ואפשרי, ואני מודה לו על כך מאוד (בשמחה אציין גם שאליהו התקשר אישית לחבר שציינתי שהפונטים שלו נותרו בעייתיים לניקוד, ובירר איתו האם הוא מרגיש מרומה).
מה שהעליתי כאן הוא לאחר שאליהו הבהיר מה לא ישנה ולא יתקן בפונטים.

העליתי את הדברים כאן מפני שאני סבור שהמידע הזה חיוני לרוכשים פוטנציאלים, וגם מפני שחשבתי שדיון אולי יבהיר לי משהו שלא ידעתי, או לחילופין - שיגרום לשינוי כלשהו בהתנהלות של פונטייפ.

השתדלתי להציג את התמונה השלמה לכל פרטיה. השתדלתי לא להיות תוקפני ולא מטיח האשמות סתומות.
באמת ביקשתי דיון, ואולי זאת אפשרות שלא מתקבלת בדעתכם - שביקורת עשויה להיות גם מתוך רצון במענה, בשיח ובדיון, ומתוך תקווה לשינוי, גישור ושיפור, ולא רק כדי להשחיר את פני המבוקר.

תמצית טענתי היא - ישנו פער בין המשתמע מהפרסום של פונטייפ לבין המצב בפועל.
כשסטודיו מציג את הפונטים שלו כבעלי ניקוד מושלם (בלי שבאפשרותי לנחש למה הכוונה) ובפועל בחלקם (בחלקם, בחלקם!) לא ניתן לנקד קטע טקסט בצורה סבירה ונאה, הפער הזה לא מתקבל על דעתי.
כשסטודיו (או אוהדיו כאן בפורום) מציג את הפונטים שלו כ"מתנקדים" טוב יותר מפונטים של סטודיו אחרים, ובפועל אין זה לגמרי מדויק, הדבר דורש תיקון והבהרה לקוראים כאן ולרוכשים פוטנציאלים.

חלילה אינני חושב שאליהו הוא נוכל, אך אני עדיין עומד לגמרי מאחורי טענתי שיש דברים שדורשים תיקון.

ה' יעורר אותנו לתקן ליבנו ב"לב טוב" ימי הספירה הללו, ולנהוג כבוד איש בחברו.

• הוסף לסימניות
שלום לך צבי999
את הבעיות שהעלית באשכול כאן אני מאמין שיסדרו לך בפונטייפ תוך זמן קצר.
באופן טייפ הבסיסי של פונטביט שחוץ מניקוד מאד בסיסי אין לו שום תוספת על הטרו טייפ הרגיל, אם תחפש עם זכוכית מגדלת כמו שעשית אצל פונטייפ גם תמצא התנגשויות, ויותר מזה תיווכח לגלות שהאחריות שלהם לניקוד בסיסי חלה רק על משתמשי תוכנת אינדיזיין (!) ואפילו לא על משתמשי אילוסטרייטור (ששם האותיות לא יכולות לקבל יותר מניקוד אחד), וכ"ש לא על וורד, משא"כ בגופני פונטייפ שם הניקוד כמעט מושלם ומעבר לניקוד ישנם עוד תוספות רבות, וזה דבר שצריך להיות מובן מאליו שכל עוד משלמים מחיר רגיל ובתמורה מקבלים מוצר משודרג א"א להתלונן על מה שמקבלים מעבר למוצר הבסיסי.
ואין לזה שום קשר לזה שפונטייפ הוא "אחד משלנו" (שחברי הפורום מאד מעריכים אותו על כניסתו לעולם הטיפוגרפיה ששינתה את כללי המשחק מהקצה לקצה) כי אם להגיון פשוט.

• הוסף לסימניות
בהזדמנות זו,
שימו לב לאתר.החדש של פונטייפ.
תתחדשו.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אגב מתי המבצע הבא?

בשיטוט באתר שלהם יש שמה גופנים מוכרים כגון וילנא דוד צבי וכדו' יש א"ז בכל מחשב צריך לשלם ע"ז?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חוצניק;765730:
אגב מתי המבצע הבא?

בשיטוט באתר שלהם יש שמה גופנים מוכרים כגון וילנא דוד צבי וכדו' יש א"ז בכל מחשב צריך לשלם ע"ז?[/
הפרנקריהל שבמחשב לא מנוקד טוב.
אין אותו וילנה במחשב.
ולמען האמת גם הפרנקריהל שונה מעט, אני סבור ששל אופיס יותר עדין, ומ"מ הוא לדעתי המקור. הגדילו את הפונט הגדלה מקסימלית וזום גדול ותווכחו.

• הוסף לסימניות
תתחדשו על האתר החדש.

כנראה שחלק מן העמודים עדיין לא עובדים.

כמו"כ בעמוד התמיכה ישנם כמה שאלות בסיסיות אבל כשלוחצים עליהם ע"מ לראות את התשובה, לכולם יש את אותה התשובה.

http://www.fontype.co.il/תמיכה/

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dmm770;765908:
תתחדשו על האתר החדש.

אניראה שלק מן העמודים עדיין לא עובדים.

כמו"כ העמוד התמיכה ישנם כמה שאלות בסיסיות אבל כשלוחצים עליהם ע"מ לראות את התשובה, לכולם יש את אותה התשובה.

http://www.fontype.co.il/תמיכה/

ואוווי.......זה מדהים!
אפשר לבחור טקסט והוא מופיע בכל הפונטים ובכל הגדלים כך יותר קל לבחור פונט לעיצוב כלשהו או גוש טקסט:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה