נעליים מבד(?) נושם.
אני חושבת שיש בנעלי אומן בבני ברק (ר' עקיבא פינת יחזקאל)
יש בירושלים?GEOX?
GEOX?
זאת חברה שיש אותה בכל מיני חנויות (אני ראיתי במשביר נעלים שלהם), ויש להם למטה באמת מן חורים כאלה, שכשהולכים מרגישים אוויר נכנס לרגל.יש בירושלים?
נשמע מאד לא מתאים לחורף...זאת חברה שיש אותה בכל מיני חנויות (אני ראיתי במשביר נעלים שלהם), ויש להם למטה באמת מן חורים כאלה, שכשהולכים מרגישים אוויר נכנס לרגל.
אני לא יודעת...נשמע מאד לא מתאים לחורף...
בדקתי עכשיו באתר. כל נעל של Geox היא כזו או שצריך שיהיה כתוב משהו מסוים?אני לא יודעת...
אצלי זה נעל עקב ככה שאני לא יודעת להגיד לך אם מתאים או לא...
נעלי geox הם מאווררות וגם אטומות למים.נשמע מאד לא מתאים לחורף...
לכל נעלי geox יש את זה.בדקתי עכשיו באתר. כל נעל של Geox היא כזו או שצריך שיהיה כתוב משהו מסוים?
יש לך ניסיון בהזמנה מגרמניה? הזמנתי בעבר רק מאמזון ארה"ב.יש בארץ בהרבה חנויות. בירושלים יש בפיט פירסט וגם בשו לאנג' ברמת אשכול.
בדרך כלל, יוצא יותר זול להזמין מamazon.de (אמזון גרמניה)
הנעל נראית מעולה. תודה על הקישור.המשלוח עובד מצוין. מגיע הביתה.
לפעמים זה מייקר בצורה שלא משתלם. אבל שים לב שהמחיר של המוצר קצת יורד כשאתה עושה משלוח לארץ.
זה אותו חשבון של אמזון ארה"ב.
הנעל מתאימה מאוד גם לחורף, יש להם פטנט.
יש לי ניסיון טוב עם הדגם הזה:
Geox Boys J New Savage Boy A Shoes, Navy Grey, 34 EU : Amazon.de: Shoes & Bags
Geox Boys J New Savage Boy A Shoes, Navy Grey, 34 EU : Amazon.de: Shoes & Bagswww.amazon.de
לובש עכשיו עונה שניה, נראה מצוין. שילמתי בארץ מעל 300 (נראה לי 320) בשנה שעברה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים