דרוש מידע סוללה שלא נטענת לגמרי

• הוסף לסימניות
יש לי מכשיר פלאפון 4*4 כשנה וחצי, והיום הטענתי אותו, ואחרי כשעתיים וחצי הוא עדיין הראה שהוא באמצע להטעין, והיה תקוע על 70%.
עשיתי לו הפעלה מחדש, והוא עדיין הראה 70%, ואחרי כחצי שעה הוא תקוע על 80%.
מישהו יודע מה זה יכול להיות?
אולי @יואל זוהר יודע?

• הוסף לסימניות
יש לי מכשיר פלאפון 4*4 כשנה וחצי, והיום הטענתי אותו, ואחרי כשעתיים וחצי הוא עדיין הראה שהוא באמצע להטעין, והיה תקוע על 70%.
עשיתי לו הפעלה מחדש, והוא עדיין הראה 70%, ואחרי כחצי שעה הוא תקוע על 80%.
מישהו יודע מה זה יכול להיות?
אולי @יואל זוהר יודע?
אולי הסוללה קצת נפוחה

• הוסף לסימניות
אני אבדוק.
למה זה אמור לקרות? לא נראה לי שהיא קיבלה מכה וכדו'.
אם היא נפוחה יש מה לעשות, או שהיא הלכה?
זה קורה במקרה שמטעינים עם מטען מהיר וזה לא מתאים למכשיר
לא מכירה 4*4 לי זה קרה בנוקיו
אם היא נפוחה צריכים להחליף סוללה

• הוסף לסימניות
ההגדרות שלי לא השתנו מאתמול
יכול להיות, אבל גם לי זה קרה פעם ולא הבנתי למה זה נתקע על זה, ובדקתי בכל מיני הגדרות ואיכשהו שיניתי משהו וזה חזר לעבוד טוב, אני לא זוכרת בדיוק מה שיניתי- זה היה מזמן... תנסה לשחק שם בהגדרות,
ותנסה להטעין את הסוללה במטען של סוללות (כמו של מצלמה)

• הוסף לסימניות
גם לי יש 4*4 וגם לי זה קורה לפעמים (ואני מטעין רק עם המטען שקיבלתי עם המכשיר).
כשזה קורה אני מוציא לרגע מהטעינה ומיד מחזיר.
ע"פ רוב זה עוזר והמספר קופץ ב 10% לפחות, תנסה גם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה