סוסים אצילים, מכוניות מרתקות, נדנדות, שדות והמון קסם.

• הוסף לסימניות
תמונות יפהפיות!!
רואים את ההשקעה בכל תמונה!!
(אבל לדעתי בכל התמונות, השמיים טעונות שיפור מבחינת העיבוד..:rolleyes:)

• הוסף לסימניות
מ ו ש ל ם
נופים מדהימים ופינות- חלום.
בקטנה הכפילות בנדנדה מעצבנת.

• הוסף לסימניות
הייתי חייבת לכתוב שוב,
זה פשוט סט מדהים!!
ועם הסוס מושלם!

• הוסף לסימניות
חלום!!
תמונות 3,4,5,6 מושלמות!
בשביעית רק העמידה שלה קצת מעצבנת משהו...
הראשונה יפהפיה, אבל כמו ששרה כתבה על החותמת.
האחרונה מותק!
תאורה מושש (ידעת מתי לצאת ;)) והפוזות - אוהבת.

• הוסף לסימניות
וואו וואו ברכי זה פשוט אליפות!
תמונות כל אחת יותר מושלמת מהשניה,
התפיסות,הצבעים,העיבוד,הלוקשוניים,וכמובן הבננות..
אוהבת מאד!

• הוסף לסימניות
ברכי, את לא יכולה פחות ממושלם?
הכל פשוט מושלם.
בלי מילה אחת נוספת.

• הוסף לסימניות
אחד הסטים היפים !!!!
כמו שאמרו לפני..רואים חשיבה ותכנון.
מדהים !!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תמונות מושקעות, ממש חבל על הזמן...!!
השלישית והחמישית הכי אהבתי...
מדהיייייייםםם!!

• הוסף לסימניות
כל תמונה בפני עצמה יפה (חוץ מהאחרונה שהיא פשוט לא באותה רמה).
למרות שהכל נראה שצולם באותו אזור (הערכה שלי- חווה שמאפשרת לצלמים לצלם תמורת תשלום) יש חוסר אחידות בסדרה, וכלל התמונות לא מתאחד לכלל אלבום.
מבחינת עיבוד, יש כמה צרימות בעיבוד של השמים, מבחינת מעברי גוונים ורמות חשיפה בחלקי התמונה.
הרבה הצלחה.

• הוסף לסימניות
למרות שהכל נראה שצולם באותו אזור (הערכה שלי- חווה שמאפשרת לצלמים לצלם תמורת תשלום) יש חוסר אחידות בסדרה, וכלל התמונות לא מתאחד לכלל אלבום.
הרבה הצלחה.

היא הביאה טעימונת מכל פינה שבחווה
אני בטוחה שמכל פינה (ומכל בגד ;) ) יש פווול תמונות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תלוי למי :)
אני אישית גם אוהבת שיש קו נקי לאלבום
ואם הם באו ל25 תמוונת אני לא יצלם כל 2 תמונות ב"סיטואציה" אחרת כדי שירוויחו מכל הפינות
אבל אם הלקוח בא לאלבום שמן במיוחד אז למה לא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה