שיתוף תהליך סוף סוף זה קורה – יחידאי – ספר פנטזיה / מתח למבוגרים, יוצא לאור

• הוסף לסימניות
ליוויתם אותו עוד כשהיה בחיתוליו, פרגנתם, נתתם טיפים, ביקורת בונה ומועילה, ראיתם אותו צומח ומתפתח ופתאום... הוא נעלם.

קיבלתם הבטחה שהסיפור הזה לא ישאיר אתכם באמצע הדרך וישקע אט אט במצולות הפורום, כמו סיפורים בהמשכים רבים כל כך. חיכיתם בסבלנות ראויה לציון לקיומה של ההבטחה, - והנה הגיעה העת לפרוע את שטר החוב.

"יחידאי – המסע מתחיל" עולה, בעזרת ה', על מדפי חנויות הספרים.

אז מה ומתי זה קורה בדיוק?

הספר, והסופרת שנבחרו על ידי הלקטורים של הוצאת "אור החיים" במסגרת "פרוייקט הכוכבים – סופרי וסופרות דור העתיד", יקשטו, בעזרת ה', את דוכני חנויות הספרים בסוף השבוע.

קבצים מצורפים

• יחידאי במצב פריסה.jpg
    יחידאי במצב פריסה.jpg
    8.7 MB · צפיות: 172
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
וואו!
איזה מרגש!!!
עקבתי אחרי הסיפור, קראתי אותו ונהניתי מכל רגע, וממש שמחתי לשמוע שהנה הנה מתקדמים, ומחפשים עורכים, והמלצות, ו--- בסוף זה קרה!
וואו. אין מילים.
וחשוב לי גם לבטא את הערכתי העצומה, שהתחלתם, והמשכתם, ובסוף בסוף- סיימתם. מדהים!
זה נותן לי תקווה שגם אני אגיע לזה יום אחד....
שאפו ענק! אני בטוחה שיהיו לספר הזה המון מעריצים....

• הוסף לסימניות
מזל טוב!
מקריאה בעבר בפורום מדובר בספר ברמה אחרת!
מחכה כבר לקרוא את היצירה הסופית!

• הוסף לסימניות
וואו! איזו נחת לראות את זה.
מדהים איך אנשים הופכים פנטזיה לחלום, ואז את החלום למציאות.
שאפו ענק.

הכריכה יפהפיה, מי עזר לAI לעצב אותה?
ותעלה לנו את עמוד הקרדיטים, הוא הכי מעניין. אני יודעת על לפחות מישהו אחד מהפורום שנמצא בה, בואו נראה את השאר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה