----->סוף סוף! חדש חדש - מלכיאל דש!<-----

• הוסף לסימניות
ווואאוו מגניב
ממש אהבתי
כמה יעלה הספר?..

• הוסף לסימניות
תודה מעומק לב לכל האנשים היקרים המחממים את הלב בפירגונים הכנים ובחדות העין...

לגבי שאלת העלות - לא בדקתי בשטח, אך המוטו של ענקית הקומיקס ה. פאר היא להגיש לציבור קומיקסים איכותיים מבלי לחורר את הכיס.
זאת אומרת שהספר זול בצורה משמעותית ביחס לחומרים בשוק.
זה אומר שתוכלו לקנות את הקומיקס לכל הבנידודים והחברים!
בלי לקחת משכנתא ובלי למכור כליות...
(שומע, הר' קקטוס? במחיר של בקבוק שמן למאור זול, תוכל להשיג את הספר. אין צורך לחסוך)

• הוסף לסימניות
אבימי,
אין אין אין.

לא לגמור להסתכל. עבודה מדהימה, דמויות אגדיות.

• הוסף לסימניות
ראיתי היום את הספר על השולחן בחנות.
נראה מעולה גם במציאות...
כל הילדים מדפדפים בלהיטות :)

• הוסף לסימניות
גמני ראיתי אתמול את הספר ונהניתי מאוד לעלעל ולהתבשם ממשהו קצת אחר... בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
ד"ש ממלכיאל דש,
נראה ממש טוב על המדף...

• הוסף לסימניות
כפילות...

מה זה? שניים במחיר אחד?!

• הוסף לסימניות
אפילו אני הייתי בשוק.
מחיר ספר בחנות השכונתית היחסית יקרה ליד ביתי, הוא 36 ש"ח.
:eek:

• הוסף לסימניות
יקרנים...
ב"אור החיים" עולה שלושים וחמש...

• הוסף לסימניות
אבימי!!
סחטיין עליך!
איזה יפה, מקצועי, אחיד.. הבאת אותה בספר קומיקס, כמו שאומרים.

• הוסף לסימניות
הילדים שלי קיבלו מתנה את הספר.
נראה מהמם.
מיוחד, שונה ומרתק!
האמת? עושה לי ממש חשק גם לקרוא אותו... :)

• הוסף לסימניות
וואו!
מסקרן לקרא.
ציורים מעולים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה