כללי סוף סוף, שעון העצר!!!!

• פותח הנושא אליהו פריד
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לא פותח לי את הקישור הזה. כותב: ישנה בעיה בהבטחה...

• הוסף לסימניות
תבחר להמשיך אפילו שאין אבטחה

• הוסף לסימניות
מסותמרת לא מעניין את הקהל. אני לא הייתי באזור כשזה שוחרר. זה מעולה! אני מציעה לשחרר את התוכנה לציבור הרחב עם פרסומת לפונטייפ. רק מועיל...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אליהו פריד;581334:
SR
שימי לב שהפוסט הזה עלה לפני כ-3 חודשים.
כנראה זה לא כ"כ מעניין את רוב הקהל.
אז חבל לטרוח....

מי אמר שזה לא מעניין?:confused:
אני משתמשת בה על בסיס יומיומי
היא נעימה לעין ונוחה לשימוש
אין סיכוי ליותר מ-2 לקוחות?

• הוסף לסימניות
יש מצב לפיתוח הלקוחות בתשלום?

• הוסף לסימניות
גם לי לא...

• הוסף לסימניות
מחכים כאן בסבלנות כבר כמעט שנתיים!!!
יש חדש?

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה, לפי התגובות כאן קשה להכריע.
האם התוכנה הזו אכן טובה ומספקת את הסחורה? אולי מאז נוצרו דברים מתקדמים וחדשים יותר?

• הוסף לסימניות
בזכות ההקפצה התוודעתי לגילוי.
גאוני, קניתי.
ועוד משהו, מונע מלהכשל בגזל...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shoshi;927083:
בזכות ההקפצה התוודעתי לגילוי.
גאוני, קניתי.
ועוד משהו, מונע מלהכשל בגזל...

את מדברת על הקובץ שבראשית הדיון?

• הוסף לסימניות
הכל עולה עם ?????????????. כך אני משתמש עם ווינדאויס 7 במצב אנגלית

קבצים מצורפים

• image.png
    KB 49.7 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
יש חדש בקשר לזה ?
זה נראה מענין
בדיוק מה שאנו צריכים כגרפיקאים.......
שווה לנסות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה