נכתב ע"י sh12;1332524:אשמח לשמוע ממכם:
מתי מסתיימת שנת הלימודים במשפחתון אצלכם?
יום חמישי? יום רביעי? יום שני?
באיזו שעה?
16:30? 14:00?
מה הסיבה שהמטפלת מודיעה לי על סיום השנה ביום שני ב14:00?
נכתב ע"י chanigo;1334551:יכול להיות שהיא לא לקחה את ימי החופש שלה במהלך השנה אז עכשיו היא מנצלת אותם..
ולגבי השעה שתיים- בטח זה בגלל שזה ערב צום- אבל ממש לא מחייב שמותר להם...
נכתב ע"י chanigo;1334551:יכול להיות שהיא לא לקחה את ימי החופש שלה במהלך השנה אז עכשיו היא מנצלת אותם..
ולגבי השעה שתיים- בטח זה בגלל שזה ערב צום- אבל ממש לא מחייב שמותר להם...
נכתב ע"י sh12;1334575:חייב להיות מנגנון של תלונה אנונימית!!!
נכתב ע"י sh12;1334575:חייב להיות מנגנון של תלונה אנונימית!!!
כנראה שאת לא מכירה את כל המקומות....נכתב ע"י צילומנציה;1334958:רק במעונות אין את הבעיות האלו. יש היום מעונות בשפע ותוכלו לבחור לכן את הכי מתאימים לכם. הם לא נופלים במאומה מהמשפחתון. מנסיון של 18 שנה-בשניהם.
אין "לא נעים" המעון בין כך פתוח. היו שנים שהיה "לא נעים" לשלוח באיסרו חג פסח וכו'. לא עוד.
אצלנו במעון עבדו ביום הזכרון עד 16:00 כדי שיוכלו לעבוד בערב תשעה באב עד 13:00
נכתב ע"י yosher2005;1334580:אולי באמת צריך לשאול רב, אבל לאחרונה אני שומעת אינספור תלונות על מטפלות שעושות ככל-העולה-על-רוחן!!!
יש להן עזות שכנראה נובעת מכך שההורים לא מתלוננים מחשש לפגוע בפרנסתן.
אני יודעת שהן עובדות קשה, ולא מתלוננת חלילה.
אבל אין מצב שהן תקבענה כללים משל עצמן לגבי ההורים, וכשההורים מבקשים משהו - הן נצמדות באופן מוחלט לתקנות התמ"ת.
אין מצב.
רבותי (ובעיקר-גבירותי) - תתלוננו!!!
לי ארע מקרה בתחילת השנה - שהמטפלת ביקשה שאחתום לה ע"כ שהיא יכולה לסיים ביום צום בשעה 14:00
היא הראתה לי חתימות של 4 הורים נוספים, וחסרה רק החתימה שלי.
אמרתי לה שאני מאוד מאוד מצטערת - אבל אני עובדת (לא צמה), ואין סיבה שבעלי שכן צם, יצטרך לטפל בילד בשעה שהיא עצמה לא צמה.
אם היא הייתה צמה - מילא, אבל סתם סתם לנצל תקנה של התמ"ת שבאמצעות 5 חתימות היא יכולה לגמור מוקדם??? על מה ולמה?
נכתב ע"י רעות כהנא;1334586:תביני שזה בלתי אפשרי תלונה אנונימית, עם כל הכעס שלי על המטפלות,
תחשבי שאת במקום עבודתך תקבלי תלונה מהבוס שלך שמישהו אמר לו.. ולכן את לא מקבלת...
מי זה המישהו הזה? זה מידע אמין? אפשר להסתמך על כך?
כל משוגע יכול בצורה הזאת להתלונן.
בבית הספר של אמא שלי, המפקת ננזפה ע"י משרד החינוך
בכך שהגיעה לבית הספר וכעסה על המנהלת שמישהו התלונן ואמר שכך וכך, והיא לא מוכנה שיהיה כזה שם לבית הספר..."
נכתב ע"י צילומנציה;1334958:רק במעונות אין את הבעיות האלו. יש היום מעונות בשפע ותוכלו לבחור לכן את הכי מתאימים לכם. הם לא נופלים במאומה מהמשפחתון. מנסיון של 18 שנה-בשניהם.
אין "לא נעים" המעון בין כך פתוח. היו שנים שהיה "לא נעים" לשלוח באיסרו חג פסח וכו'. לא עוד.
אצלנו במעון עבדו ביום הזכרון עד 16:00 כדי שיוכלו לעבוד בערב תשעה באב עד 13:00
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: א.פ.ק. 12341 //