סופלה חלבי

• הוסף לסימניות
למי יש מתכון קל לסופלה חלבי שאפשר להקפיא ולחמם בחג.
תודה מראש

• הוסף לסימניות
איך תחממי בחג כשהפלטה שלך בשרי?

אני מחממת על הגז סיר "חלבי" עם מים ועליו מניחה את התבנית שאני רוצה לחמם,וה"חגז" מכבה את הגז.

• הוסף לסימניות
יש לי גז חלבי ועליו אני יחמם את כל האוכל החלבי

• הוסף לסימניות
250 גר' שוקלד חלבי
200 גר' חמאה
להמיס בסיר מעל סיר
כשנמס להוסיף
5 ביצים
1וחצי כוס סוכר
3/4 כוס קורנפלור
1/2 כוס קקאו
לשפך למנגטים ולאפות

לרוטב שוקולד
להמיס 100 גר' שוקולד
עם 100 מ"ל שמנת מתוקה
לשפך חם לפני ההגשה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הכי טוב;1003703:
250 גר' שוקלד חלבי
200 גר' חמאה
להמיס בסיר מעל סיר
כשנמס להוסיף
5 ביצים
1וחצי כוס סוכר
3/4 כוס קורנפלור
1/2 כוס קקאו
לשפך למנגטים ולאפות

לרוטב שוקולד
להמיס 100 גר' שוקולד
עם 100 מ"ל שמנת מתוקה
לשפך חם לפני ההגשה
תודה על המתכון,
נשמע טוב!!
2 שאלות:
-כמה זמן לאפות?
-איזה שקולד לרוטב, חלבי או פרווה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה