מידע שימושי סופרי סת"ם כנסו- מי מכיר???

• הוסף לסימניות
שלום,
אני מעוניין ללמוד כתיבת סת"ם
ושמעתי על שרייבר- כתב מלכות (כתובים) ממודיעין עילית.
אשמח לשמוע ממי שמכיר ויודע פרטים המלצות או דיס באישי.
תודה מראש!!

• הוסף לסימניות
אני היתי סופר בעבר.העצה שלי היא,שתלמד בצורה כזו שיהיה לך נח לכתוב ושיהיה קל לגשת לכתיבה,שילמדו לך טוב איך להכין את הקולמוס ואחיזה טובה שלו

• הוסף לסימניות
שלום,
אני מעוניין ללמוד כתיבת סת"ם
ושמעתי על שרייבר- כתב מלכות (כתובים) ממודיעין עילית.
אשמח לשמוע ממי שמכיר ויודע פרטים המלצות או דיס באישי.
תודה מראש!!
איך אדע מבין המלמדים מי מהם מלמד בכזו צורה?
אתה מכיר את שרייבר?

• הוסף לסימניות
אין כאן אף אחד?
ראיתי את הכתב של כתובים והוא יפה מאוד.
היום לא קריטי לדעת איך עושים קולמוס מנוצה כי אפשר לכתוב בקולמוס קרמי ולהגיע לאותן תוצאות. או כמעט.
אם תלמד ממנו את הטכניקה של בניית האותיות אין סיבה שלא תצליח.

• הוסף לסימניות
בעלי למד במכון עליה ונהנה אך להתמקצע בזה יותר הוא רוצה ללכת לאנשין בביתר.
ואחי שלמד אצל אנשין מרוצה עד הגג (אפילו היה שם תקופה מלמד בקורסים!)
אנשין הוא ברמה מעל כולם!!!

• הוסף לסימניות
גם כתובים למד אצל אנשין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה