סופר לפאטו

• הוסף לסימניות
אבקש לשמוע את חוות דעתכם בענין ריצוף שהוא בופר לפאטו
אמרו לי לא לגעת בלפאטו (חצי מבריק חצי מט)
ראיתי ריצוף סופר לפאטו-אמרו לי בחנות שזה רק מבריק
האם זה מומלץ או שיש לו את החסרונות של לפאטו?

• הוסף לסימניות
כל אחד קורא חסרונות למשו אחר
מה מבחינתך מהווה חסרון בלאפטו ?

• הוסף לסימניות
איזה חסרונות שמעת על לאפטו? לא רואים עליו הרבה לכלוך והוא נראה יוקרתי ( עשינו 80/80), אנחנו עשינו בנגב ואני דווקא מאוד ממליץ

• הוסף לסימניות
אנחנו גם עם לפאטו מנגב עודפים בפ"ת 80*80
ממליצים מאד

• הוסף לסימניות
אני עיצבתי בית עם לפאטו והוא מהמם במראה ופרקטי מאוד.. לא יוצא לי עוד לשמוע שיש לו חסרונות..

• הוסף לסימניות
גם מנגב עודפים בצומת סגולה

• הוסף לסימניות
גם אותי מענין מה הבעיה בלפאטו

• הוסף לסימניות
אני גם חושבת שלפטו מעולה ובעל יתרון בולט.
אבל משום מה לא פעם ולא פעמיים, שמעתי מאנשים שהם לא מרוצים באיכות ומכך שעם
הזמן
רואים את הלכלוך יותר בדומה למט ועוד חסרונות כאלה.
מימה שהתרשמתי בלפטו יש הרבה יותר נפילות מסוג ריצוף אחר.
אני אשמח מאוד לשמוע מהמעצבות או בעלי נסיון אם יש להם המלצה על חברה אמינה איכותית.

• הוסף לסימניות
אצלנו הקבלן הגביל לחרש קרמיקה והדוגמאות של הלאפטו היו ממש לא יפות.
סופר לאפטו לפי מה שביררתי אני חושב שמחיפוש כאן, זה קשקוש של משווקים ואין הבדל בין זה למבריק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה