עזרה סופר סת''ם לכתיבה על פי שעות

• הוסף לסימניות
עלה אצלנו רעיון לכתוב ספר תורני מסויים [לא ספרי תורה או מזוזות וכו'] מתנה ליהודי לחג הפורים הקרב ובא,
התחלנו לחשוב אולי לעשות זאת בכתיבה על קלף בכתב סופרים אשכנזי.

מה שרציתי לברר האם יש סופרים שעובדים על טקסט שאינו הרגיל, כלומר תנ''כ,
ואם כן מה עלות של דבר שכזה,
האם זה לפי שעת עבודה, או מחיר כולל.

אשמח למידע.

• הוסף לסימניות
לדעתי זה יהיה לפי שעות
כי מחיר כולל אפשר לתת רק בפרוייקטים שהם רגילים לעשות
(ס"ת, תפילין, מזוזות) כי שם הם יודעים להעריך כמה זמן לוקח להם

אולי יהיה אפשר אחרי עמוד או 2 לסכם מחיר לפי עמוד

• הוסף לסימניות
לדעתי זה יהיה לפי שעות
כי מחיר כולל אפשר לתת רק בפרוייקטים שהם רגילים לעשות
(ס"ת, תפילין, מזוזות) כי שם הם יודעים להעריך כמה זמן לוקח להם

אולי יהיה אפשר אחרי עמוד או 2 לסכם מחיר לפי עמוד
כמה אמור להיות מחיר לשעה?

• הוסף לסימניות
אני מכירה סופר סת"ם עם כתב מאד יפה, אשכנזי
שיכול אולי לכתוב
למתי אתם צריכים את זה?
בבני ברק

• הוסף לסימניות
אני מכירה סופר סת"ם עם כתב מאד יפה, אשכנזי
שיכול אולי לכתוב
למתי אתם צריכים את זה?
בבני ברק
לפני שאני נכנס לפרוייקט הזה,
חשוב לי לדעת סדר גודל של מחירים, אשמח להתכתב איתו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה