סורגים- המלצות

• הוסף לסימניות
עשינו לפני כמה חודשים אצל מתקין מאד מוצלח (קיבלנו המלצה כאן בפרוג, והיינו מרוצים מאד!)
יהודי חרדי, אמין ומקצועי.
ידע לייעץ לנו בצורה טובה, עמד בזמנים ועשה עבודה ממש יפה.
שולחת לך פרטים באישי.

המחיר תלוי מאד בגודל החלון ובסוג הסורגים (רגיל/עם בטן, פשוט/מסוגנן, מקובע/נפתח)
לנו יצא כפי הזכור לי 600-650 ש''ח לחלון סטנדרטי, עם פתיחה לחבלי כביסה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
@ממתינה , אשמח גם לקבל מספר אם אפשר. כמובן אפשר גם בפרטי.

אצלנו הערבי של הקבלן עשה את הסורגים בבניה, וכנראה נצטרך לעשות על חלון נוסף ולא הייתי מעוניינת להתעסק עם הערבי ו/או הקבלן...

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
לאור ריבוי הפניות באישי לקבל את פרטי המסגר המדובר,
אני נותנת כאן את הפרטים (בהסכמתו):
אבי עובדיה
052-3427-611

אנחנו עשינו את הסורגים רק לפני מספר חודשים, כך שאינני יכולה עדיין להעיד מנסיון אישי על העמידות לאורך זמן,
אבל @מילה בסלע נתנה לי ההמלצה בזמנו. אולי היא תוכל להוסיף מנסיונה.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לאור ריבוי הפניות באישי לקבל את פרטי המסגר המדובר,
אני נותנת כאן את הפרטים (בהסכמתו):
אבי עובדיה
052-3427-611

אנחנו עשינו את הסורגים רק לפני מספר חודשים, כך שאינני יכולה עדיין להעיד מנסיון אישי על העמידות לאורך זמן,
אבל @מילה בסלע נתנה לי ההמלצה בזמנו. אולי היא תוכל להוסיף מנסיונה.

בהצלחה!
אשמח לשמוע מה מצב הסורגים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה