סורגים נקבצו עלי... אנשים טובים, המלצותיכם וחוות דעתכם

• הוסף לסימניות
כמה דברים:

צבע בתנור כשהוא מתקלף- קשה לתקן
צבע רגיל- בכל טמבור אפשר לקנות ולצבוע.
וזה לא קשור לגלוון

המסגר שלנו רצה אותו מחיר על צבע בתנור וצבע רגיל, אבל המליץ על הרגיל. הסורגים מגלוונים וכבר עברו כמה חורפים והם במצב מצוין

אבל בהתקנה של סורגים צריך לשים לב גם למיקום המנועים של המזגנים במידה ולא מתקינים מזגן מרכזי. אני בגלל זה ביקשתי ממנו שלא יתקין אותם בהלחמה רק עם ברגים ככה שבשעת הצורך אפשר להוציא ולהכניס (אני לא צריכה את זה להגנה מגנבים וגם ככה זה עבודה גדולה ורעשנית להוציא את זה) או לחילופין לעשות סורג נפתח..

וגם לדאוג שלא כל הבית יהיה מסורג בלי אפשרות מילוט למקרה ח''ו של שריפה.

ועוד משהוא אחד: בסורגי חבית עדיף לא לעשות את הבסיס קוים ישרים רק צורת שמש או רשת צפופה. זה חויה מפוקפקת מאוד למצוא ילד שתלוי רוב גופו בחוץ .. (קרה אצלינו בבנין!!! בסורגים עם תקן)

• הוסף לסימניות
3012
לפי מה שאת מחפשת - איכות וגם מחיר זול,
נראה לי באמת שתלכי על החברות טרלידור או מקסידור - ותבררי ביניהם.
כי מסגר פרטי איכותי לוקח יותר יקר, ואם הוא זול יותר לא שווה להתחיל איתם, ואת לא צריכה את האיכות הרצינית של הפרטיים,
האיכות של החברות מספיקה לך, וגם תרויחי שהם יפים יותר.
בכל אופן מה שאני רואה אצלי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה