סורק וירוסים של מייקרוסופט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י arye770;793818:
איך היגעת לזה???:confused::confused:
הכוונה לשאול איך הוא הגיע לזה שנורטון זה למחשבים חזקים או לזה שאווסט הכי טוב, כי הנתון הראשון הוא פשוט וברור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י NIVDFB;793830:
הכוונה לשאול איך הוא הגיע לזה שנורטון זה למחשבים חזקים או לזה שאווסט הכי טוב, כי הנתון הראשון הוא פשוט וברור.

על הנייד החלש שלי אני לא יכול להתקין נורטון
הוא חוסם לי אותו אז נסיתי את כל התוכנות החינמיות
AVIRA לא מחק לי וירוסים שהיו (32 וירוסים שהכנסתי בכוונה)
מיקרוסופט גם לא מצא את הווירוסים
AVG מחק לי קבצי מערכת והרס לי את המערכת הפעלה

ותעברו על זה
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_antivirus_software

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י NIVDFB;793830:

היתכוונתי לזה שאווסט הוא טוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אביחי ב;794928:

בקישור הראשון, זה לפי א-ב. אין קשר לאיכות.
בקישור השני, עצם זה שAVG נמצא לפני אווירה, כבר.... (בקיצור, לא מחזיק מהם)

יש לי חבר שעובד בתכנות, ניהול רשתות וכו' הוא יצר בעצמו וירוס ועשה עוד כמה ניסויים והוא אמר לי באופן חד משמעי שמהחינמיים - של מיקרוסופט הכי טוב.

שבוע טוב והצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה