כללי סורק קנון 4400

• הוסף לסימניות
האם משהו שמע על הסורק קנון 4400 עבור סריקות של איורים צבועים לספרי ילדים
האם הוא מומלץ? איכות הסריקה? ואם לא ידוע למשהו על סורק אחר
אשמח לקבל תשובה בהקדם
תודה מראש

• הוסף לסימניות
מה שלי ידוע שאין כמו HP !! תתקשרי למרכז תמיכה שלהם תתני להם את הנתונים שלך והם יביאו לך דגם שמתאים לך ותעשי השוואות.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
מה שלי ידוע שרק לא HP.
אין להם שירות תיקונים, בשנה הראשונה במסגרת האחריות יחליפו לחדש.
אחרי שנה, אם קורה משהו קטנטן, אין מי שיתקן.
הלואי ואני טועה.

אגב, סורק כדאי לקנות איכותי ומוכר באמינות בשמירת הצבעים.
סורק כזה עולה יקר, אך חוסך זמן בתיקוני צבע אח"כ , אם בכלל תצליחו לדייק.

• הוסף לסימניות
בדרך כלל הסורקים האיכותיים הם של אפסון דווקא ולא HP או קנון

• הוסף לסימניות
נכון, אבל סורק כמו Epson4990 עולה, עולה...
אם זה לא מיועד לסריקת פילים/שקופיות, אפשר להתפשר על 4490

מה שכן, חשוב מאוד! לודא בסורק שקונים שיש בה אופציה של ביטול קוי רשת איכותית.
אחרת בסריקת עיתונים או ציורים עם טקסטור,יראו דברים שלא צריך שייסרקו.

אני ב"ה מאוד מרוצה מסורק קנון, ישן שקנית לפני כמה שנים, הדגם שציינת, הוא הרבה יותר חדשני משלי וכמעט באותו מחיר שעלה לי.

• הוסף לסימניות
אני משתמש בסורק של קנון 4200, הסריקה איכותית ומצויינת. לוקח לו הרבה זמן יחסית להתחמם ומהירות הסריקה, סבירה. אבל האיכות בסדר גמור.

• הוסף לסימניות
לי יש את הדגם הנ"ל (4400) - - -

והאיכות ניראת לי מצויינת,
אין לי פשוט למשהו אחר להשוות - - -

לסרוק לך משו?

• הוסף לסימניות
נקי_כפים, מי כמוך יודע שחברה שמתמחה באופטיקה הסורקים שלה בד"כ טובים יותר מאחרים...
עי' ערך אגפא.
ויש גם לקודק סורקים מצויינים. אבל המחיר.....

בנוגע ל-HP, המדפסות הזרקה האיכותיות - מנוע ההזרקה מגיע בד"כ מקנון, בקנון, במדפסות הלייזר, המנוע הרבה פעמים מגיע מ-HP. ייתכן שבסורקים זה גם כך (במצלמות, קנון לא מתערבת בנעשה ב-HP), ולכן שניהם (לטענת נקי) גרועים.

אז נכון שאולי סורק של חברה שמתמחה באופטיקה פחות מהיר ופחות משוכלל, אבל הצבעים והתמונה הסופית מכפרים על הכל.

כל מה שכתבתי כאן - הוא בכלליות, אני לא מכיר דגם ספיציפי של אף אחד מהחברות הנ"ל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה